Engelli ve Yakınlarından Oluşan Koro, 4'üncü Konsere Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Engelli ve Yakınlarından Oluşan Koro, 4'üncü Konsere Hazırlanıyor

Engelli ve Yakınlarından Oluşan Koro, 4\'üncü Konsere Hazırlanıyor

Samsun'da, engelli ve engelli yakınlarından oluşan 25 kişilik Türk Halk Müziği Korosu, 4'üncü konserlerini vermeye hazırlanıyor.

23.11.2014 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da, engelli ve engelli yakınlarından oluşan 25 kişilik Türk Halk Müziği Korosu, 4'üncü konserlerini vermeye hazırlanıyor.

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi bünyesinde bulunan hem engelli, hem de engelli yakınlarından oluşan Türk Halk Müziği Korosu, 6 Aralık'ta verecekleri konserin hazırlıklarını sürdürüyor. Dernek binasında haftanın 3 günü çalışşma yapan koro, bu yıl 4'üncü konserini verecek. Çalışmaları hakkında bilgi veren Koro Şefi İbrahim Üçüncü, "2012 yılında İlkadım Halk Eğitim Merkezi'nde Samsun Sakatlar Derneği Türk Halk Müziği Korosu'nu kurarak çalışmalara başladık. Bu zamana kadar 3 konser verdik. 4'üncüsünü de 6 Aralık'ta yapacağız. 1.5 aydır haftanın 3 günü repertuarımıza çalışıyoruz. Nasip olursa 6 Aralık'ta ücretsiz olan konserimizde halkımızla buluşacağız. Repertuarımızda 10 koro, 13 de solo şarkı bulunuyor. Engelli ve engelli yakınlarından oluşan 25 kişilik ekibimizle en iyi işi ortaya çıkarabilmek için çaba gösteriyoruz" dedi.

'FIRSAT VERİLDİĞİNDE HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİRİZ'

Bu koroyu kurmaktaki amaçlarının engellilere fırsat verildiğinde her şeyi başarabileceğini, her şeyin üstesinden gelebileceğini göstermek olduğunu belirten Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi Başkanvekili Hayriye Hakyemezoğlu ise "Arkadaşlarım gayet başarılı. Ben kendi adıma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Güzel bir şekilde çalıştık ve geçmişte verdiğimiz konserlerle de kendimizi kanıtladık. Bundan sonra da engelliler olarak kendimizi kanıtlamaya devam edeceğiz. Her aktivitenin üstesinden geleceğiz. Tüm Samsun halkını konserimize davet ediyoruz" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelli ve Yakınlarından Oluşan Koro, 4'üncü Konsere Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement