Engelliler "Engelli Araç Yolu" İstedi - Son Dakika
Yerel

Engelliler "Engelli Araç Yolu" İstedi

Engelliler "Engelli Araç Yolu" İstedi

Tokat’ın Niksar ilçesinde Niksar Bedensel Engelliler Derneği (NİKBED) üyeleri Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ı ziyaret ederek isteklerini dile getirdi.

19.06.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde Niksar Bedensel Engelliler Derneği (NİKBED) üyeleri Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'ı ziyaret ederek isteklerini dile getirdi.

NİKBED üyeleri Belediye Başkanı Özdilek Özcan ile Belediye hizmet binasında bir araya geldi. Dernek üyelerini karşılayan Başkan Özcan onlarla tek tek tokalaşarak bir süre sohbet etti.

Dernek üyeleri ilçeye mutlaka engelli araç yolu yapılması ve asansörlü engelli aracı alınması yönünde Başkan Özcan'dan talepte bulundular.

Engelli asansörlü aracının kısa zaman içerisinde Niksar'a gelerek hizmete başlayacağının müjdesini veren Başkan Özcan, engellilerin hiç kimseden zarar görmeden rahat bir şekilde araçları ile yolda gidebilmelerinin alt yapısının planlanması talimatını vererek, asansörlü engelli aracının ise her an gelebileceğini gelir gelmez ise hizmete gireceğini söyledi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelliler 'Engelli Araç Yolu' İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement