Engelliler Haftası" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Engelliler Haftası" Etkinliği

Engelliler Haftası" Etkinliği

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan merkezde eğitim-öğretimde bulunan Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Okulunun düzenlediği ‘Engelliler Haftası’ etkinliğine katıldı.

18.05.2016 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan merkezde eğitim-öğretimde bulunan Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Okulunun düzenlediği 'Engelliler Haftası' etkinliğine katıldı.

Etkinlikte, Özel Eğitim okulundan faydalanan öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde, dans, şiir, oyun, müzik dinletisi ve tiyatro gösterisi sundular. Öğrencilerin engel tanımayan gösterileri, kendisilerini izleyen protokol ve davetlilerce uzun süre alkışlandı. Etkinliğin ardından öğrencilerin yaptığı el sanatları ürünlerinden oluşan sergi gezildi.

Etkinlikte bir konuşma yapan Vali Deniz, "Gelişmiş toplumların çağımızda en önemli özelliği, engelli vatandaşlarına verdiği değerle ölçülüyor. Çünkü insana verilen değer en önemli değerdir. Devletimiz, sosyal devlet olmanın gereği olarak, engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerde son yıllarda çok ciddi mesafe kaydetmektedir. Devletimizin sunduğu imkanların yanında bu iş biraz da sevgi işi, yürek işi, gönül işidir. Çünkü hangi işi yaparsanız yapın, insanların gönlünde yer edinemiyorsanız, gönüllerde iz bırakamıyorsanız hiçbir anlamı ve değeri kalmıyor. İşte bahsettiğim bu sevginin ortaya konulmuş halini, özel çocuklarımızın bizlere sunduğu gösterilerde en iyi şekilde görmekteyiz. Bu etkinliği düzenleyen öğretmenlerimize, idarecilerimize ve emeklerini ortaya koyan öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelliler Haftası' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement