Engelliler ile Öğrenciler Sosyal Sorumluluk Projesinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Engelliler ile Öğrenciler Sosyal Sorumluluk Projesinde Buluştu

Engelliler ile Öğrenciler Sosyal Sorumluluk Projesinde Buluştu

Çanakkale’de, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Boğazgücü Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Basketbol Takımı ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi BESYO bölümü öğrencileri basketbol maçında bir araya geldi.

04.05.2016 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Boğazgücü Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Basketbol Takımı ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi BESYO bölümü öğrencileri basketbol maçında bir araya geldi.

Çanakkale Özel İsmail Kaymak Koleji 3. sınıfları sosyal sorumluluk ve farkındalık projesi olan 'Gözlerin Gözlerimdir' projesinin üçüncü ayağında Boğazgücü Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Basketbol takımı ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi BESYO Bölümü öğrencileri maç yaptı. Projenin maksadının engelli kişilerin zor olanı başararak topluma kazandırılması olduğunu belirten sınıf öğretmeni Zihni Çarkacı, " Buyıl 'Gözlerin Gözlerimdir' projesini kendimize aldık. Bunda özellikle engellilerin yaşadıkları sıkıntıları ve başardıklarını gözler önüne sermek istedik" dedi.

Yapılan gösteri maçının ardından projeyi düzenleyenlere plaket, iki takım oyuncularına da madalyaları takdim edildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Engelliler ile Öğrenciler Sosyal Sorumluluk Projesinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement