Engelliler Meclisi'nden Başkan Ergün'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Engelliler Meclisi'nden Başkan Ergün'e Ziyaret

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı, Engelliler Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Elçin Yörükoğlu ve meclis üyeleri ile bir araya geldi.

13.05.2015 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını vurgulayan Başkan Ergün, "Bundan sonraki süreçte de her zaman katkıda bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Elçin Yörükoğlu, meclis üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ziyarette bulundu. Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu da hazır bulundu. Ziyarette konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bu hafta Engelliler Haftası olması münasebetiyle ayrı bir anlam ifade ediyor. Biz geçtiğimiz 5 yıllık dönem içerisinde ve ondan sonraki Büyükşehir döneminde her zaman engellilerimizin yanında olmaya çalıştık. Yapılabilecek ne varsa hepsini yapmaya çalıştık. Bu noktada tüm Manisa'da kaldırımlar, sinyalizasyonlar, kırmızı ışıklarda geçişler ile akülü araçların şarj edilmesi gibi çalışmalarda ve engellilerimizin her türlü aktivitelerinde destek olduk. Kent konseyi kapsamında sizlerin de vermiş olduğunuz desteklerden ötürü sizlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Engelliler meclisinde Büyükşehir Belediyemizi temsil ediyorsunuz. Bundan sonraki süreçte de yapabileceğimiz ne varsa her zaman katkıda bulunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Ergün'e teşekkür

Engelliler için hazırladıkları projeleri içeren dosya hazırladıklarını dile getiren Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Elçin Yörükoğlu ise, dosyayı Başkan Ergün'e teslim ederek, "Engelliler Haftası dolayısıyla geçtiğimiz gün engelliler pikniği adı altında bir pikniğimiz vardı. Bu konuda bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz" dedi. Manisa Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Raşide Kuyumcu da geçtiğimiz hafta içerisinde Manisa'da sahnelenen 'Sümerce' isimli tiyatro oyununun dernek yararına sahnelenmesinden dolayı Başkan Ergün'e teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelliler Meclisi'nden Başkan Ergün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement