Engelliler Pikniğinde Büyük Çoşku - Son Dakika
Güncel

Engelliler Pikniğinde Büyük Çoşku

Engelli vatandaşlar, Bursa Kent Konseyi Engeliler Meclisi ve Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü işbirliğiyle Kocayayla'da düzenlenen şenlikte moral depoladı.

08.09.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelli bireyler, Bursa Kent Konseyi (BKK) Engelliler Meclisi ve Büyükşehir Belediyesi (BBB) Engelliler Şube Müdürlüğü işbirliğiyle bu yıl 12.'si düzenlenen sosyal kaynaşma şenliğinde bir araya geldi.

Keles Kocayayla'da düzenlenen pikniğe BKK Başkanı Semih Pala, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, BBB Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hüseyin Koçak, BBB Engelliler Şube Müdürü Ümit Korkmaz, BKK Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez, 22. Dönem Milletvekili Zafer Hıdıroğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çok sayıda engelli ve yakınları katıldı. BKK Başkanı Semih Pala ve protokol, şenlik alanında engellileri tek tek ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi.

Engelli vatandaşların doyasıya eğlendiği piknik şöleninde mumyalama, akülü sandalye, kaşıkla yumurta taşıma oyunları ile yoğurt yarışması düzenledi. Yarışmaların ardından BBB Türk Halk Müziği Korosu'nun söylediği şarkılarla engelli vatandaşlar gün boyunca eğlendi.

Engelli bireylerim kent yaşamında aktif olabilmeleri için her türlü desteği verdiklerini söyleyen BKK Başkanı Semih Pala, plastik kapak kampanyası kapsamında 100 adet akülü sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını anlattı. Pala, "Gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerle engellilerin önündeki engelleri kaldırıyoruz. Engelli kardeşlerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bu anlamlı programın düzenlenmesine katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelliler Pikniğinde Büyük Çoşku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement