Engelliler Spor Kulübünün Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Engelliler Spor Kulübünün Çalışmaları Devam Ediyor

Engelliler Spor Kulübünün Çalışmaları Devam Ediyor

2006 yılından bu yana faaliyet yürüten Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Kızıltepe deplasmanıyla lige merhaba diyecek.

27.11.2014 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Kasımda başlayan ligde ilk haftayı bay olarak geçiren temsilcimiz ikinci hafta maçlarının mali kongre nedeniyle ertelenmesiyle ligdeki ilk maçını cumartesi günü Kızıltepe'de Kızıltepe Engelliler Gücü ile oynayacak.

Hafta başından bu yana Kızıltepe Engelliler Gücü maç hazırlıklarını sürdüren takım bu gün son çalışmasını teknik ve taktik çalışması olarak yaparak hazırlıklarını tamamladı.

Kızıltepe Engelliler Gücü maçı öncesi bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya, "15 Kasım'da başlayan sezonun ilk maçını cumartesi günü Kızıltepe de Kızıltepe Engelliler Gücü takımıyla oynayacağız. Hafta başından bu yana hocamızın gözetiminde teknik ve taktik çalışması yapıyoruz. Takım arkadaşlarım istekli ve heyecanlı. Lige galibiyetle başlamak ve şampiyonluk hedefimizi göstermek istiyoruz. 2006 yılından bu yana faaliyet gösterdiğimiz tekerlekli sandalye basketbol liginde bu yıl da şampiyonluk parolasıyla yola çıkıyoruz. Batman'ı ve camiamızı bu sezonda en iyi şekilde temsil etme ve play-of'a katılma kararlılığıyla lige deplasmanda merhaba diyeceğiz" diye konuştu. Kızıltepe Engelliler Gücü maçına galibiyet parolasıyla çıkacağız diyen Batman Engelliler Basketbol Takımı antrenörü Abdullah BAYRAM;"yeni sezonun ilk maçını Kızıltepe Engelliler Gücüyle deplasmanda oynayacağız. Sporcularım lige ve bu önemli maça hazır. Ekim ayından bu yana yeni sezon hazırlıklarımızı kondisyon, teknik ve taktik üzerine yürüttük. Hafta başından bu yana Kızıltepe Engelliler Gücü maç hazırlıklarımızı sürdürdük, bu gün son çalışmamızı yaparak hazırlığımızı tamamlayacağız. Bu maç bizim için önemli lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Rakibimiz güçlü ama ben sporcularıma güveniyorum. Bu önemli maçı kazanıp galibiyeti taraftarımıza ve batmanlılara armağan etmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Engelliler Spor Kulübünün Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement