Engelliler Temsili İzci Oldular - Son Dakika
Yerel

Engelliler Temsili İzci Oldular

Engelliler Temsili İzci Oldular

Muğla Yaşatma Derneği Üyeleri ile Muğla İzcileri'nin gerçekleştirdikleri etkinlikte dernek üyesi engelliler fular takarak izci oldu.

14.05.2013 09:26  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Zihinsel Engelli Çocukları Okullarını Yaptırma ve Yaşatma Derneği Üyeleri ile Muğla İzcileri'nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri etkinlikte dernek üyesi engelliler yemin edip, fular takarak izci oldu.

Yaraş İzci Evi'nde düzenlenen etkinliğe Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlileri, Dernek Üyeleri ve Muğla İzcileri katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Muğla Zihinsel Engelli Çocukları Okullarını Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı Sibel Matur, " Engelliler haftasını kutladığımız bu günde tarifi zor duygulardan birini de yaşıyoruz. Hayatta üstlendiğimiz en zor görevlerden biri de annelik. Bugünde yılın anneleri seçilir; bizler için tüm engelli anneleri yılın annesi. Çocuklarımıza bir günlükte olsa, izci olma şansı veren etkinliğe katkı koyan her kese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından yemin eden engelli izciler fularlarını taktı. İkram edilen yemeklerin yenmesinin ardından çalan müzik eşliğinde eğlendi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelliler Temsili İzci Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement