Engelliler Yaz Kampında - Son Dakika
Yerel

Engelliler Yaz Kampında

Kağıthane Belediyesi’nin her yıl düzenlediği ve ilçede yaşayan engelliler ile ailelerini kapsayan Şile Yaz Kampı etkinliği start aldı.

15.07.2016 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane Belediyesi'nin her yıl düzenlediği ve ilçede yaşayan engelliler ile ailelerini kapsayan Şile Yaz Kampı etkinliği start aldı. Başkan Kılıç, moral ve motivasyonun yükseltmek amacıyla gerçekleştirilen Yaz Kampı'nın ilk gününde engelli ve aileleri yalnız bırakmadı.

İlçedeki engelli vatandaşlara yönelik her yıl yaz aylarında gerçekleştirilen Şile Yaz Kampı programı ilk misafirlerini ağırladı. Sabahın erken saatlerinde tahsis edilen otobüslerle Kağıthane'den yola çıkan engelliler ve aileleri Şile'de bulunan Kağıthane Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gün boyu ağırlandı. Denize sıfır, muhteşem doğa manzarası ve temiz bir havası bulunan tesislerde ikram edilen kahvaltıda Belediye Başkanı Fazlı kılıç ve Kent Konseyi Başkanı Meryem Tekbıyık hazır bulundu. Oldukça mutlu olan engelliler ile aileleri kahvaltı sonrası denize girerek keyifli dakikalar geçirdi.

Şile Kaymakamı da kamptaydı

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da programın ilk gününde Şile Yaz Kampı'ndaki aileleri yalnız bırakmadı. Kahvaltı sırasında ailelerle birlikte olan ve sohbet eden Başkan Fazlı Kılıç'a Şile Kaymakamı Salih Yüce de eşlik etti. Gün boyunca denize giren engelli ve ailelerinin güvenliği için Kaymakam Salih Yüce ile fikir alış verişinde bulunan Başkan Fazlı Kılıç, görev yapan cankurtaran sayısının arttırabileceği konusunda Kaymakam ile mutabık kaldı.

Engelliler için yapılan programlar devam edecek

Engelli vatandaşlar için etkinlik ve programların devam edeceğini belirten Başkan Kılıç, 'Onlar bizim canımız. Hayatlarını oldukça kolaylaştırmak görevimiz. 'dedi. Yaklaşık bin 500 kişinin ağırlanacağı ve hafta içi Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yapılacak Şile Yaz Kampı 9 Eylül'de sona erecek. Ardından atlarla gerçekleştirilen 'Hipoterapi' seansları başlayacak. Mayıs Ayı'nda başlayan Darıca Hayvanat Bahçesi ziyaretleri ise devam ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelliler Yaz Kampında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement