Engellilerden Başsavcı Tokel'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Engellilerden Başsavcı Tokel'e Ziyaret

Engellilerden Başsavcı Tokel\'e Ziyaret

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, kısa bir süre önce gerçekleştirilen genel kurulda Ayvalık Birlik Ortopedik Engelliler Derneği (BOED) Genel Merkezi yönetim kurulu, Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı Metin Tokel’i makamında ziyaret etti.

16.03.2015 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, kısa bir süre önce gerçekleştirilen genel kurulda Ayvalık Birlik Ortopedik Engelliler Derneği (BOED) Genel Merkezi yönetim kurulu, Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı Metin Tokel'i makamında ziyaret etti.

Ayvalık Adliye binası girişinde bulunan kullanışsız ve engelliler için anlamsız olarak nitelendirilen rampayı kullanamadan mimari engelleri aşarak ikinci kattaki makam odasında gerçekleşen görüşmede, Başsavcı Metin Tokel ve Adliye İdari İşler Müdiresi Zehra Bulu konuk heyeti büyük bir konukseverlikle karşıladı.

Ayvalık Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Başkanı Güler Çapraz Buyruk öncülüğünde gerçekleşen ziyarette; Başsavcı Tokel, engellilerin sorunlarını büyük bir dikkatle dinledi.

BAŞSAVCI TOKEL'DEN ENGELLİLERE MÜJDELİ HABER

BOED Genel Başkanı Çapraz Buyruk'tan Ayvalık genelinde engellilere yönelik çalışmalar hakkında bilgiler alan Başsavcı Tokel, başlattıkları çalışmalar kapsamında Ayvalık Adliye binası önündeki engelli rampasının düzeltilmesi ve adliye binası içerisinde de mimari engellerin kaldırılacağı müjdesini verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engellilerden Başsavcı Tokel'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement