Malatya'da Engellilere EKPSS Kursu Verildi - Son Dakika
Yerel

Malatya'da Engellilere EKPSS Kursu Verildi

Malatya\'da Engellilere EKPSS Kursu Verildi

Malatya'da Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Kursu, 4 aylık bir dönemden sonra sona erdi.

24.04.2014 13:55  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) Kursu 4 aylık bir dönemden sonra sona erdi.

Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile başlatılan ve hafta sonları Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu'nda 224 engelli kursiyere verilen eğitimde kaynak kitaplar, deneme sınavları ve yaprak testler Kent Konseyi Engelliler Merkezi tarafından karşılandı.

Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz, 2012 yılında Engelliler Merkezi tarafından Türkiye de bir ilk olarak başlatılan ÖMSS kursu ile 126 engellinin çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştiğini hatırlattı.

2014 yılı EKPSS kursunun da kursiyerler adına verimli geçtiğine işaret eden Yılmaz, engelli memur adaylarının bu süreçte çok iyi hazırlandıklarını belirtti. Engelliler Merkezi olarak eğitime büyük önem verdiklerini ve eğitim sayesinde birçok engelin aşılabileceğini kaydeden Yılmaz, "Engellilerin ve engelli ailelerinin yüzlerindeki ufak bir tebessümü görmek bizler için en büyük mutluluktur" dedi.

Yılmaz, 12-23 Mayıs tarihleri arasında ilköğretim mezunu engelli memur adayları için kura müracaatlarının da yapılacağını hatırlattı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya'da Engellilere EKPSS Kursu Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement