Engellileri Aştılar, Rafting Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Engellileri Aştılar, Rafting Yaptılar

Engellileri Aştılar, Rafting Yaptılar

Bayrampaşalı engelliler, pek çok kimsenin cesaret edemediği aksiyon sporlarından rafting'i yaparak herkese örnek oldular.

17.05.2016 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayrampaşalı  engelliler, pek çok kimsenin cesaret edemediği aksiyon sporlarından rafting'i yaparak herkese örnek oldular.

Engelliler haftasında, Bayrampaşa Belediyesi'nin organizasyonuyla   'engelleri aşıyoruz; rafting yapıyoruz" sloganı ile Düzce'ye  Melen Çayı'na  giden engelliler, ortak mesajlarında  "Engel sadece düşüncelerde. Bedenler yapmak istediklerinize asla engel olmamalı. Bugün burada gerçekleşen etkinlik buna en güzel örnek. Bunun için de engelleri aşıyoruz, rafting yapıyoruz" dediler.

AYDINER: HEPSİ BİRER ŞAMPİYON

Engellilerin bu etkinliğinde yanlarında olan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, şunları söyledi:

"Yıllar önce evlerinden çıkmadan yaşamlarını sürdüren engelli kardeşlerimiz; normal vatandaşların bile cesaret edemediği bir aktiviteyi gerçekleştirerek tüm insanlığa net bir mesaj vermiş oldu. Bizler sizler gibiyiz. Hatta bazı alanlarda sizlerden bile daha cesaretliyiz, daha iyiyiz. Ben de böyle bir organizasyonu gerçekleştirerek ve engellilerimizle beraber rafting yaparak onlarla beraber olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk. Böyle bir şey bugune kadar hiç yaşanmadı ama bundan sonra umarım engelli kardeşlerimizle beraber cesaret örneği bir çok proje gerçekleştireceğiz. Tabii ki  gerekli önlemleri aldıktan sonra.Bugün tam 8 km rafting yaptık.Hepsini tebrik ediyorum. Hepsi birer şampiyon benim gözümde"

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engellileri Aştılar, Rafting Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement