Engellilerin Bir Günlük "Temsili Askerlik" Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Engellilerin Bir Günlük "Temsili Askerlik" Heyecanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ Törenden detaylar Mehter takımının gösterisi Engellilerin bir günlük "temsili askerlik" heyecanı Engelliler Haftası dolayısıyla yapılan uygulama kapsamında, 150 genç Eyüp Meydanı'nda düzenlenen törenle kışlaya uğurlandı Engelliler Haftası dolayısıyla yapılan "temsili askerlik" uygulaması kapsamında, 150 genç askerlik yapmanın heyecanını yaşadı.

13.05.2016 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Törenden detaylar

Mehter takımının gösterisi Engellilerin bir günlük "temsili askerlik" heyecanı

Engelliler Haftası dolayısıyla yapılan uygulama kapsamında, 150 genç Eyüp Meydanı'nda düzenlenen törenle kışlaya uğurlandı

Engelliler Haftası dolayısıyla yapılan "temsili askerlik" uygulaması kapsamında, 150 genç askerlik yapmanın heyecanını yaşadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi ve Eyüp Belediyesi işbirliği ile düzenlenen, İstanbul'un farklı semtlerinden 150 engelli gencin aileleriyle katıldıkları etkinliğe vatandaşların da ilgisi yoğundu.

Eyüp Meydanı'nda belediyenin mehter takımının marşlarıyla başlayan etkinlikte, şehit ve gaziler için dua edildi.

Mehteran takımının "Yeni Malazgirt Marşı" eşliğinde bir günlük askerlerin ellerine kına yakılırken, askerler aileleriyle çok sayıda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinlikte konuşan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, böyle bir etkinliği Eyüp Sultan'da yapmanın ayrı bir önemi olduğunu vurgulayarak, asker uğurlama geleneğine sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Bir günlük temsili askerlik yapacak engelli gençler daha sonra otobüslerle Hasdal Kışlası'na uğurlandı.

Engellilerin Bir Günlük "Temsili Askerlik" Heyecanı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Engellilerin Bir Günlük 'Temsili Askerlik' Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement