Engelliler İçin Belediye Meclis Üyeliğine Aday Oldu - Son Dakika
Yerel

Engelliler İçin Belediye Meclis Üyeliğine Aday Oldu

Görele'de omurilik felçlisi bir vatandaş, engellilerin sorunlarını dile getirmek için CHP dokuzuncu sıra belediye meclis üyesi adayı oldu.

04.03.2014 16:34  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele'de omurilik felçlisi bir vatandaş, engellilerin sorunlarını dile getirmek ve çözüm bulmak amacıyla CHP dokuzuncu sıra belediye meclis üyesi adayı oldu.

Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların hakkını aramak için aday olduğunu söyledi.

Belediye meclisine seçilmesi halinde, ilçede yaşayan engelli bireylerin karşılaştıkları problemlerin, birinci elden daha doğru aktarılarak çözüm önerilerinin ortaya konabileceğini vurgulayan Arslan, "Böylelikle siyasete ilk adımımızı atmış olduk. Günlük hayatta engellilerin karşılaştığı sıkıntıları meclis üyesi olursam en iyi şekilde aktaracağım" dedi.

Arslan, engellilerin toplum içerisinde benimsenmesi gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Her insan gibi engellilerin de hayatta birçok hakları vardır. Sabah kalkıp, akşama kadar kendi şahsi ihtiyaçlarını giderebilmek, hiç kimseye bağımlı kalmadan yaşayabilmek engellilerin en doğal hakkıdır. Tabi ki o doğal hakların önemsenmesi, aktarılması ve oluşması gerekmektedir. Onun için engelli arkadaşlarımın haklarını arayıp, her konuda engellerin ortadan kalkması için yasal her türlü hakkımı kullanacağım." - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engelliler İçin Belediye Meclis Üyeliğine Aday Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement