Engelsiz Aşkta En Mutlu Gün (2) - Son Dakika
Güncel

Engelsiz Aşkta En Mutlu Gün (2)

Engelsiz Aşkta En Mutlu Gün (2)

Onlarınki BİR AŞK HİKAYESİ Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, 9 yıldır birlikte olduğu Sibel Kahraman ile bu akşam yapılan nikah töreni ile dünya evine giren 41 yaşındaki fiziksel engelli Vedat Ergüven'in nikahını Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon kıydı.

15.12.2015 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onlarınki BİR AŞK HİKAYESİ

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, 9 yıldır birlikte olduğu Sibel Kahraman ile bu akşam yapılan nikah töreni ile dünya evine giren 41 yaşındaki fiziksel engelli Vedat Ergüven'in nikahını Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon kıydı. Diamond Of Bodrum Otel'de kıyılan nikah törenine gelin ve damadın yakınları ile Bodrumlular katıldı. Çiftin şahitliklerini Bodrum Emniyet Müdürü Can Candaş, Bodrum belediye meclis üyesi Ali Demiröz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez yaptı.

Damadın annesi Gülşen Ergüven ve babası Nebi Ergüven fiziksel engelli kardeşi Haydar Ergüven eşi Kübra Ergüven, diğer fiziksel engelli kardeşi Ömer Ergüven ile eşi Filiz Ergüven, gelinin annesi Günay Kahraman, babası Ömer kahraman, ile yaklaşık 500 davetlinin katıldığı nikah töreni sırasında Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Vedat Ergüven arasında sık sık şakalaşmalar oldu. Ergüven'i dokuz yıldır tanıdığını ve çok insancıl bir kalbi olduğunu belirten Kocadon, "Bugün burada iki insanın bir yuva kurmasından çok sevginin gücünü görüyorsunuz. İki gönül bir olmuş, birbirlerine sahip çıkmış ve buraya kadar ilişkilerini getirmişler en mutlu gün onlar için bugün. Bu nedenle insanların sağlam olması engelli olması hiç önemli değil yüreklerindeki pırıltı kalplerindeki sevgi her engeli aşacak güçtü, Sibel kızımızda bu engelleri aşmış ve kalbini Vedat'a vermiş" dedi. Gelin eşinin ayaklarına bastı salon kahkahaya boğuldu.

Kocadon'un nikahı kıymasının ardından gelinin tekerlekli sandalyedeki eşinin ayaklarına basması salondakileri ve tanıkları kahkahaya boğdu. Gelinle damat nikah töreninin hemen ardından Kayahan'ın Bizimki Bir Aşk hikayesi isimli şarkısı ile konukların alkışları arasında dans etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelsiz Aşkta En Mutlu Gün (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement