Engelsiz Paletler" Ege Üniversitesi'nde - Son Dakika
Yerel

Engelsiz Paletler" Ege Üniversitesi'nde

Engelsiz Paletler" Ege Üniversitesi\'nde

İzmir’deki zihinsel engelli bireylerin sosyal yaşamında ve sportif etkinliklerde daha etkin olmasını sağlamak amacıyla Ege Üniversitesi Su Altı Topluluğu (SAT) Mavişehir Rotary Kulübü sponsorluğunda “Engelsiz Paletler” adlı Proje düzenledi.

30.04.2014 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'deki zihinsel engelli bireylerin sosyal yaşamında ve sportif etkinliklerde daha etkin olmasını sağlamak amacıyla Ege Üniversitesi Su Altı Topluluğu (SAT) Mavişehir Rotary Kulübü sponsorluğunda "Engelsiz Paletler" adlı Proje düzenledi.

Ege Üniversitesi SAT Başkanı Emre Özözen projenin amacının engelli bireyleri biraz olsun sosyalleştirmek, suyun özgürleştirici dünyasını tanıtmak olduğunu belirterek projenin kapsamına dair açıklamalarda bulundu.

Özözen, "Etkinlik eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek. Çocuklar eğer isterlerse bunun eğitimini ileride alıp dalış yapabilecekler. Bizler bunu sağlamaya çalışıyoruz. Bu etkinliği ilk olarak Uludağ Üniversitesi başlattı ve geleneksel olarak da yapmaya devam ediyorlar. Biz geçen sene başladık bu etkinliği yapmaya ve bu sene de devam ederek geleneksel hale getirmeye çalışacağız. Geçen seneye oranla bu sene daha kalabalık bir ekiple ve öğrencilerle çalışıyoruz" dedi.

Etkinlikten önce toplantı yapılarak proje de görevli Su Altı Topluluğu üyeleri alınacak önlemler ve olası riskler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelsiz Paletler' Ege Üniversitesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement