Engelsiz Turizm Komisyonu, Alanya'da Toplandı - Son Dakika
Güncel

Engelsiz Turizm Komisyonu, Alanya'da Toplandı

"Engelsiz Turizm Kenti Alanya Uygulama ve İşbirliği Protokolü'' çerçevesinde kurulan Engelsiz Turizm Komisyonu 5'inci toplantısını gerçekleştirdi.

06.09.2014 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Engelsiz Turizm Kenti Alanya Uygulama ve İşbirliği Protokolü'' çerçevesinde kurulan Engelsiz Turizm Komisyonu 5'inci toplantısını gerçekleştirdi.

Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi'nde yapılan toplantıya, Alanya Belediye Başkan Vekili Tunahan Kasapoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Adem Er'in katıldığı toplantıya, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığını temsilen Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Pamukçuoğlu, Kontrolörler Kurulundan Başkontrolör İrfan Akıncı ve Engelsiz Turizm protokol ortakları tarafından atanan ALTİD ve ALTSO komisyon temsilcileri katıldı.

Toplantı 'da Engelsiz Turizm Komisyon Sekreteri ve Sosyal Hizmetler Koordinatörü Münir Altıoğlu, Engelsiz Turizm projesine ilişkin tamamlanan ve devam eden çalışmaların sunumu gerçekleştirdi.

Deniz turizmi ve tarihi mekânlarda engelli ziyaretçiler için ulaşılabilirlik çalışması yapılması konusunda etkin adımlar atılması kararı alınan toplantıda, havalimanı ulaşım hizmeti veren firmaların araçlarının da ulaşılabilirliğinin önemi benimsenerek bu konuda çalışma yapılması kararı alındı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelsiz Turizm Komisyonu, Alanya'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement