Engelsiz Türkiye İçin Evet" Programı - Son Dakika
Güncel

Engelsiz Türkiye İçin Evet" Programı

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, "Bilesiniz ki 16 Nisan'dan sonra bütün şer güçler kaybedecek, yerli ve milli olan sizin gibi düşünen size inanan sizin derdinizi dert edenler bu ülkenin yönetimini üstlenecek ve devam edecekler.

21.03.2017 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, "Bilesiniz ki 16 Nisan'dan sonra bütün şer güçler kaybedecek, yerli ve milli olan sizin gibi düşünen size inanan sizin derdinizi dert edenler bu ülkenin yönetimini üstlenecek ve devam edecekler." dedi.

Güvenç, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından 81 ilde yapılan "Engelsiz Türkiye için Evet" konulu program kapsamında, Büyükşehir Belediyesi Çamlıca Restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, kimsesizlerin kimsesi olan, her yere ulaşmaya çalışan, herkesin derdine koşan Cumhurbaşkanı, Başbakan ve AK Partili kadrolara sahip olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra her kesim için bir çözüm, bir imdat eli ulaştığına dikkati çeken Güvenç, Engelli Yasası, evde bakım ücreti ve diğer sosyal yardımların tamamını uygulayamaya koyduklarını belirtti. Güvenç, şöyle devam etti:

"Biz şuna inandık, ihtiyaç sahibine koşarsak, Allah da sana yardım eder, bütçeni bereketlendirir. Bu Tayyip Erdoğan felsefesinin temelini oluşturur. Ne zaman bütçe konuşulsa, maliye bakanlarına, ekonomiden sorumlu bakanlara talimat verdi. Dedi ki, 'Söz konusu fakirse, fukaraysa, engelliyse, ihtiyaç içinde olan bu ülkenin insanlarıysa, mutlaka onlara fazla destek olun.' Ben 3 ilde valilik yaptım. Her toplantıda dedi ki, 'Bu ülkede aç yatan, açıkta kalan, çocuğu ayakkabısız okula giden, şehrinizde, vilayetinizde bir insan varsa ben başbakan olarak size söylüyorum önce vebali sizin boynunuzadır, sonra da benim boynumadır.' İşte Türkiye'deki değişimin anahtarı başımızdaki Cumhurbaşkanı'nın bu insani, İslami, ahlaki duyarlılığıdır."

Güvenç, mücadeleyi ortak yürüterek asla pes etmeyip önlerine bakacaklarını, bu yolda asla yalnız olmadıklarını dile getirerek, "Bilmelisiniz ki emrinizde koca bir devlet var, koskoca bir hükümet, sizi sizin kadar düşünen bir Cumhurbaşkanı ve Başbakan var." dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 16 Nisan'da çok önemli bir demokratik reforma gideceğini ifade eden Güvenç, "Söz de karar da milletindir." diyerek vatandaşın önüne bir kez daha sandık koyduklarını söyledi.

"Başaracağımıza inanıyorum"

Güvenç, 15 yılda yapılanların, değiştirilen Türkiye'nin daha büyümesi ve gelişmesi, ülkeyi yönetecek cumhurbaşkanının elini ayağını bağlayan hususların ortadan kaldırılması için 16 Nisan günü vatandaşların sandığa gitmesi çağrısında bulunarak, şunları kaydetti:

"16 Nisan'da destek bekliyoruz. Bilesiniz ki 16 Nisan'dan sonra bütün şer güçler kaybedecek yerli ve milli olan sizin gibi düşünen, size inanan, sizin derdinizi dert edenler bu ülkenin yönetimini üstlenecek ve devam edecekler. Başaracağımıza inanıyorum. 15 senede çok şey başardık hep beraber ve destan yazdık. 'Adam olmaz' denilen, 'borçlarını ödeyemez' denilen, IMF kapılarında sürünen bu ülke, dünyanın dikkatle, gıptayla izlediği, bütün İslam aleminin dua ettiği, gurur duyduğu, bütün düşmanların da korktuğu bir ülke haline geldi. Bu sizlerin desteği ve duasıyla oldu çünkü biz 'Allah'tan ve milletten başka merci tanımıyoruz.' dedik."

Programda, Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından 20 engelliye tekerlekli sandalye hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Engelsiz Türkiye İçin Evet' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement