Engin Günaydın Sevgilisini Kandırıp Gitti, Esmer Güzelle Öpüştü - Son Dakika
Magazin

Engin Günaydın Sevgilisini Kandırıp Gitti, Esmer Güzelle Öpüştü

Engin Günaydın Sevgilisini Kandırıp Gitti, Esmer Güzelle Öpüştü

Ünlü oyuncu rol aldığı dizinin veda yemeğinden rahatsız olduğunu söyleyip erken ayrıldı. Algı Eke ile birlikte olan Günaydın, başka barda esmer bir kadınla öpüştü.

26.12.2014 11:47  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engin Günaydın'ın başrolünü oynadığı 'Galip Derviş' isimli dizinin veda yemeği, önceki akşam Taksim'deki Raika Restaurant'da yapıldı. Engin Günaydın, rahatsız olduğu gerekçesiyle rol arkadaşları Ersin Korkut, Algı Eke ve Orhan Güner'le birlikte gazetecilere poz vermedi.

BAŞKA KADINLA ÖPÜŞTÜ

Geceden erken ayrılan Günaydın, soluğu Beyoğlu'nda aldı. Algı Eke ile ilişki yaşayan oyuncu, barda tanıştığı bir kadınla sarmaş dolaş eğlenip öpüştü. Mekan dışına çıkan ikili, samimi bir şekilde görüntülenince ünlü oyuncu tekrar içeriye kaçtı. Geç saatlerde mekandan ayrılan Engin Günaydın, ayakta durmakta zorluk çektiği için tanıdıkları tarafından bir taksiye bindirildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Engin Günaydın Sevgilisini Kandırıp Gitti, Esmer Güzelle Öpüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • E.B.: Kendi ilişkilerine saygı duymayan, seviyesiz kişiler ileride boynuzlanmayı göze almalı 25 1 Yanıtla
  • Cemo: Birakin adam biraz eglensin. Ne var sanki bir bayanla konusup iki opusmusse. Elinde sonunda yineevine sevgilisinin yanina gidecek. Bayanlar bu tur ufak tefek seylere kafasini takmasin bence, erkegin ozunde vardir bu tur kuzuk capkinliklar 5 12 Yanıtla
  • Mehmet : Bu adam taksimde yürüyen fosil degilmi sanatcı böyle olur 3 6 Yanıtla
  • karaali: bırakın ya böyle haber mi olur valla kimin eli kimin cebinde belli değil ey hükümet asgari ücret ne alemde. uyutmayın bizi. 4 0 Yanıtla

Advertisement