Enis Bebeğin Bekleyişi Sona Eriyor - Son Dakika
Güncel

Enis Bebeğin Bekleyişi Sona Eriyor

Enis Bebeğin Bekleyişi Sona Eriyor

İzmir'in Kiraz İlçesi'nde yaşayan Çürükoğlu Ailesi'nin 15 aylık bebeği Enis'in yaşama tutunabilmesi için Almanya'dan bulunan ilik, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde nakledilecek.

27.10.2014 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Kiraz İlçesi'nde yaşayan Çürükoğlu Ailesi'nin 15 aylık bebeği Enis'in yaşama tutunabilmesi için Almanya'dan bulunan ilik, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde nakledilecek. Minik Enis, ameliyat olmak için Ege Üniversitesi Pediatrik Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi'ne (KİT) yatırıldı.

Kiraz İlçesi'nin Umurlu Mahallesi'nde yaşayan Çürükoğlu Ailesi'nin, 15 aylık bebeği Enis için, immün yetersizliği nedeniyle kemik iliği arayışına geçilmişti. Almanya'dan bulunan uygun donörde, enfeksiyona rastlanması ile başlayan tedavi süreci tamamlandı. Anne Sevgi Çürükoğlu, Ege Üniversitesi'nden çağrıldıklarını söyleyerek, "Enis'i hastaneye yatırdık. Bu hafta içinde tahliller yapılacak. Doktorların söylediğine göre, bir sorun çıkmassa, önümüzdeki hafta ilik nakli yapılacak. İnanın dünyalar benim oldu. Yavruma ilik nakli yapılarak hayata tutunması sağlanacak. Aile olarak çok sevinçliyiz. Bize bu konuda yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürlerimi bildiriyorum" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Enis Bebeğin Bekleyişi Sona Eriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement