Eniştesini Vurduğu Silah Derede Arandı - Son Dakika
Güncel

Eniştesini Vurduğu Silah Derede Arandı

Eniştesini Vurduğu Silah Derede Arandı

Bursa’da, 2 sene evvel arkadaşını otomobilde bıçaklayıp yola atarak ölümüne sebep olan ve geçtiğimiz gün de eniştesini silahla vurarak yola atan gencin olayda kullandığı tabanca, arama kurtarma ekipleri tarafından derede arandı.

15.03.2016 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, 2 sene evvel arkadaşını otomobilde bıçaklayıp yola atarak ölümüne sebep olan ve geçtiğimiz gün de eniştesini silahla vurarak yola atan gencin olayda kullandığı tabanca, arama kurtarma ekipleri tarafından derede arandı.

İddiaya göre, işsiz olan A.S. (35), halde çalışan eniştesi S.D'yi (35) iş çıkışı aracına aldı. Birlikte Vakıf Mahallesi'ne gelen ikili konuşmaya başladı. Daha sonra A.S., S.D.'yi kız kardeşine kötü davranmakla suçladı. Tartışmanın büyümesiyle A.S., yanındaki silahla S.D.'ye 8 el ateş etti. Daha sonra S.D.'yi araçtan indirip yol kenarına bırakan şüpheli, otomobili de olay yerinin yaklaşık 1 kilometre ilerisine park edip kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, S.D.'yi Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Ameliyata alınan S.D.'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Olayın ardından Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturmayı derinleştirdi. Zanlı kayınbirader, Kumlukalan Mahallesi'ndeki bir meyve bahçesinde saklanırken yakalandı. Gözaltına alınan A.S., olayda kullandığı silahı kaçarken Deliçay'a attığını söyledi.

DERE DİDİK DİDİK EDİLDİ

Bursa Arama Kurtarma Eğitim Merkezi (AKEM) ve Gürsu İlçe Jandarma ekipleri, şüphelinin gösterdiği alanda arama yaptı. Deliçay taranırken, silaha rastlanmadı.

DAHA ÖNCE DE ARKADAŞINI BIÇAKLAYIP ARABADAN ATMIŞ

Öte yandan A.S'nin, 14 Haziran 2014 tarihinde, 23 yaşındaki S.S'yi otomobilde bıçakladığı öğrenildi. Yaralı halde yolun karşısına geçmek isteyen S.S'nin, yere düşünce iki aracın çapışıp üzerinden geçmesi sonucu yaklaşık 300 metre sürüklenerek hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Bu olayın ardından adliyeye sevk edilen A.S. tutuklanmıştı.

Son olarak eniştesini vuran A.S., 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eniştesini Vurduğu Silah Derede Arandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement