Enrique'nin Zor Kararı - Son Dakika
Spor

Enrique'nin Zor Kararı

La Liga'nın ilk yarısını sakatlık problemleriyle geçiren Barcelona teknik direktörü Luis Enrique, ligin ikinci yarısında bu kez de kadro genişliğinin ve alternatif çokluğunun getirdiği zorluklarla boğuşuyor.

18.01.2016 02:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

La Liga'nın ilk yarısını sakatlık problemleriyle geçiren Barcelona teknik direktörü Luis Enrique, ligin ikinci yarısında bu kez de kadro genişliğinin ve alternatif çokluğunun getirdiği zorluklarla boğuşuyor. İspanya'nın en çok satan spor gazetelerinden Marca da, Luis Enrique'nin bu sorununu bugünkü sayfasına taşıdı. Haberde Luis Enrique'nin bu akşam orta sahadaki üçlüsünde Arda Turan'a mı Ivan Rakitic'e mi şans vereceğinin en büyük merak konusu olduğu belirtildi.

Bu akşam Barcelona'nın Athletic Bilbao ile oynayacağı maçta Sergio Busquets ve Andres Iniesta'nın yerinin garanti olduğu ancak iki yıldız oyuncuya eşlik edecek olan ismin kim olacağını henüz kimsenin bilmediği belirtildi. Orta sahadaki üçüncü kişinin büyük ihtimalle Arda Turan veya Ivan Rakitic olacağı ayrıca Sergi Roberto'nun da iki ismin ardından forma beklediği kaydedildi.

La Liga lideri Barcelona bu akşam ligde oynayacağı maçta evinde Athletic Bilbao'yu ağırlayacak. Karşılaşma LİG TV'naklen yayınlanacak.

Enrique\'nin Zor Kararı
Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Enrique'nin Zor Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement