Ensar Vakfının Projesi Kabul Edildi - Son Dakika
Yerel

Ensar Vakfının Projesi Kabul Edildi

Ensar Vakfının Projesi Kabul Edildi

Ensar Vakfı Batman Şubesi tarafından 2014 Yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında hazırlanan 'Batman Ensar Eğitim ve Kültür Evi' adlı proje, kabul edildi.

14.10.2014 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konuyla ilgili Ensar Vakfı Batman Şubesi tarafından yapılan açıklamada, projenin kabul edildiği ve 1 Ekim itibariyle uygulamaya konulduğu belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi; "Projemiz farklı yetersizlik ve nedenlerden ötürü ihmal edilen İmam-Hatip Liselerinden mezun veya okumakta olan erkek öğrencilerimize yönelik bir Eğitim ve Kültür Evi oluşturarak öğrencilerimizin; Eşit ortam ve olanaklarda eğitim kalitelerini yükseltmelerine, Sosyal ve kültürel yönlerini pozitif yönde geliştirmelerine ve Kendilerini daha iyi bir şekilde ifade edebilen bilinçli, ahlaklı ve faydalı bireyler olarak gelecekteki yerlerini almalarına katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Proje ile Eğitimde dezavantajlı konumda bulunan maddi durumu düşük öğrencilere Ücretsiz KPSS, LYS, YGS, Arapça ve Bilgisayar kursları verilecek. Proje kapsamında oluşturulan Eğitim ve Kültür Evi'nde öğrenciler sıcak bir ortamda okul derslerine takviye olarak kurs görme imkanına kavuşacak. Kursların yanısıra ödüllü deneme sınavları, yemek organizasyonları seminer ve konferanslar verilerek öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmaları sağlanacaktır. Bunun yanında Değerler eğitimi ve kişisel gelişim gibi eğitim faaliyetleri ile onlara sağlıklı bir ortam sağlamayı ve sağlıklı nesiller yetiştirmeyi amaç edindik. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen projemizin Batmanımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ensar Vakfının Projesi Kabul Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement