Enver Aylak Diyarbakırspor Alt Yapısında - Son Dakika
Spor

Enver Aylak Diyarbakırspor Alt Yapısında

Enver Aylak Diyarbakırspor Alt Yapısında

Spor Toto 3. Lig 2. Grup kulüplerinden Yeni Diyarbakırsporda alt yapı antrenörlüğüne Enver Aylak getirildi.

09.09.2014 15:58  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3.Lig 2.grup kulüplerinden Yeni Diyarbakırspor'da alt yapı antrenörlüğüne, daha önce Diyarbakırspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Silopi Serhatspor,Diyarbakır DSİSpor, Diyarbakır Barışspor, Kayapınar Belediyespor, Nusaybin Demirspor takımlarında çalışan tecrübeli hoca Enver Aylak getirildi.

Yeşil – Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüz bu sezon Futbol Federasyonu'nun organize ettiği deplasmanlı akademi liglerine katılmayacağını daha önce açıklamıştı. Diyarbakır içinde genç kategorilerinde düzenlenen yerel liglere katılacağız. Gelecek yıllardaki alt yapı takımlarımızın temellerini atmayı hedeflemekteyiz. Kent futbolunu yakından bilen ve alt yapı konusunda deneyimli olan Enver Aylak, Alt Yapı Teknik Sorumluluğu görevine getirilmiştir. Mücadele edeceğimiz liglerde yarışmacı değil, yetiştirici sloganıyla hareket edeceğiz. Hocamıza görevinde başarılar diliyoruz" İfadelerine yer verildi.

"Elimden Gelenin En İyisini Yapacağım"

Aylak, daha önce Diyarbakırspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Silopi Serhatspor,Diyarbakır DSİSpor, Diyarbakır Barışspor,Kayapınar Belediyespor,Nusaybin Demirspor takımlarında antrenörlük yaptı. Aylak, Yeşil-Kırmızılı kulübün başarısı için planlı ve programlı bir şekilde çalışarak gelecek vaat eden futbolcular kazandırmaya çalışacağını söyledi. Aylak,"En kısa zamanda beraber çalışacağımız antrenörleri belirleyerek işe başlayacağız. Bilgi ve birikimimizi en iyi şekilde kullanarak Diyarbakırspor'a hizmet edeceğimizden kimsenin endişesi olmasın" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Enver Aylak Diyarbakırspor Alt Yapısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement