Enver Yılmaz 2. İftar Programını Kumru'da Yaptı - Son Dakika
Yerel

Enver Yılmaz 2. İftar Programını Kumru'da Yaptı

Enver Yılmaz 2. İftar Programını Kumru\'da Yaptı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilçelerde yaptığı iftar programlarından 2.sini Kumru'da gerçekleştirdi.

01.07.2014 09:44  Güncelleme: 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilçelerde yaptığı iftar programlarından 2.sini Kumru'da gerçekleştirdi.

İlçe girişinde partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Yılmaz, buradan iftar programının gerçekleştirildiği ilçe merkezindeki alana gelerek iftarı bekleyen vatandaşları masalarında tek tek ziyaret ederek "Hoş geldiniz" dedi. Kumru Kaymakamı Ahmet Özkan ve Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu'nun da katıldığı program din görevlisi Ethem Arın'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu ve İlçe Müftüsü Aykut İli program öncesi vatandaşlara hitaben konuşmalar gerçekleştirdiler. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftarın bitiminde çocuklara yönelik Karagöz ve Hacivat gösterisi sahnelendi. Çocukların ilgiyle izlediği programın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

"VERDİĞİMİZ SÖZLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

"Bugün burada binlerin üzerindeki kardeşlerimizle, belki Kumru'nun tarihinde ilk defa bu kadar yoğun katılımlı, bu kadar güzel bir organizasyonla sizlerle beraber olduk" diyerek sözlerine başlayan Yılmaz, "Hatalarımız varsa öncelikle af fola ama niyetimiz halis. Sizlerle beraber olmak istedik. Sizlerle beraber iftar yapmak istedik. Seçim meydanlarında da konuştuk. Kumru'muzun en önemli sorunu hep beraber söylediğiniz gibi öncelikle yol, ikinci olarak da su. Bizler de Büyükşehir'imizin kuruluş işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirdikten sonra çalışmaya başladık. Allah izin verirse ihalemizi yaptık. Buna göre Kumru ilçemizde de 95 kilometre sıcak asfalt yapmak suretiyle inşallah sizlerin hizmetine bu yolları yakın bir zamanda sunmuş olacağız. İkinci önemli sorunumuz ise su idi. Mevcut bir arıtma tesisimiz var ama bir yağmur yağdığı zaman bu arıtma tesisimizin suyu sizlere bazen çamurlu bezen de akmayan su haline geliyordu. Buraya gelmeden önce ihalesini yaptık. Arıtma tesisimizi önümüzdeki günlerde baştan sona kadar yeniliyoruz. Buna yönelik Kumru ilçemizde suya dayalı bir sorun kalmayacak. Bu meydanlarda verdiğimiz sözlerimize sahip çıkacağız. Sizlerden hiç ayrılmayacağız, sizlerle beraber olacağız. Önümüzdeki 10 ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de ben Kumru ilçemizden şanına yakışır bir şekilde, dünya lideri Başbakanımızı bu ülkenin başına Cumhurbaşkanı olarak seçeceğinize olan inancım tam. İnşallah 10 Ağustos'ta bu ülkenin başına Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımız olarak sizler tarafından seçilmiş olur" ifadelerini kullandı.

Enver Yılmaz konuşmasının ardından çocuklara kitap dağıttı. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz daha sonra daire başkanları ile birlikte mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Enver Yılmaz 2. İftar Programını Kumru'da Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement