Erbaa Belediyesi Kadın Meclisi Yaşlıları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Erbaa Belediyesi Kadın Meclisi Yaşlıları Ziyaret Etti

Erbaa Belediyesi Kadın Meclisi Yaşlıları Ziyaret Etti

Tokat’ın Erbaa ilçesinde Yaşlılar Haftası sebebiyle Erbaa Belediyesi Kadın Meclisi üyesi kadınlar Ali Özgül Misafirhanesi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

24.03.2016 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Erbaa ilçesinde Yaşlılar Haftası sebebiyle Erbaa Belediyesi Kadın Meclisi üyesi kadınlar Ali Özgül Misafirhanesi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Erbaa Belediyesi Kadın Meclisi Yaşlılar Haftası'nda Ali Özgül Misafirhanesi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Nail Gözütok ve İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Özcanlı'nın da katıldığı programda Kadın Meclisi üyesi bayanlar misafirhanede kalan yaşlılara ikram etmek için evde yiyecekler hazırladı. Hazırladıkları yiyeceklerle birlikte yaşlıları ziyaret eden bayanlar birlikte akşam yemeği yedi. Misafirhanede kalan yaşlılarla sohbet ederek seslendirilen türküleri dinleyen bayanlar yaşlılarla birlikte güzel bir akşam geçirdi.

Toplum olarak yaşlılarımıza her zaman saygı ve hoşgörü göstermek gerektiğini ifade eden Erbaa Belediyesi Kadın Meclisi, Meclis Başkanı Havva Öztürk Yıldırım "Yaşlılar Haftası sebebiyle güzel bir zaman dilimini onlarla paylaşmayı amaçladık. Yaşlılarımız, yaşadıkları hayatta her zaman için yakın ilgi ve kendilerine sevgiyle uzanacak bir el beklemektedirler. Toplum olarak, yaşlılarımıza hayatın her evresinde saygı ve hoşgörü göstermek, onlara olan vefa borcumuzu hayır dualarını alarak ödemek en önemli erdemlerdendir. Onlar her zaman başımızın tacıdır, bunu özellikle belirtmek istiyorum" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erbaa Belediyesi Kadın Meclisi Yaşlıları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement