Erbaa'da Ameliyatla Hastanın Beyninden Tümör Çıkarıldı - Son Dakika
Yerel

Erbaa'da Ameliyatla Hastanın Beyninden Tümör Çıkarıldı

Erbaa Devlet Hastanesi'nde bir hastanın beynindeki tümör başarılı bir ameliyatla çıkarıldı.

14.03.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erbaa Devlet Hastanesi'nde bir hastanın beynindeki tümör başarılı bir ameliyatla çıkarıldı.

Kafasındaki bir şişlik nedeniyle Erbaa Devlet Hastanesi'ne giden Ahmet Karaca'nın (70) beyninde 4 santim çapında tümör tespit eden doktorlar, hastanın isteği üzerine ameliyatına karar verdi. Hastanın beynindeki tümör, Op. Dr. Mazhar Müfit Ünal'ın yaptığı 5 saat süren başarılı bir operasyonla alındı.

Ameliyat sonrası hastanın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Ünal, "Hastamız 70 yaşında kafada bir şişlik nedeni ile takip ettiğimiz bir hasta idi. Tetkikler neticesinde orada bir beyin tümörü olduğunu gördük onun alınması gerekiyordu kendisine söyledik. Kendisi de ameliyat olmak istediğini söyledi. Farklı yerlere de gitmişler ama sonuçta Erbaalı oldukları için bizi tercih ettiklerini söylediler. Bizde hazırlıklarımızı yaptık hastanemiz bu tür ameliyatları yapacak donanımda olduğu için bizde bu ameliyatı gerçekleştirdik. Hastamız şu an çok iyi durumda çok mutluyuz" dedi.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Hüseyin Evren Eren ise Erbaa'da beyin tümörü ameliyatını ilk defa yapmanın onurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Ünal'ın önemli bir ameliyata imza attığını söyledi.

Ahmet Karaca da sağlığının çok iyi olduğunu dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür etti. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erbaa'da Ameliyatla Hastanın Beyninden Tümör Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fadime BEKTAŞ: Müfit Bey in ellerine sağlık. Kendisinin çok başarılı bir cerrah olduğunu zaten biliyorduk. Bunu bir kez daha herkese gösterdi. Erbaa da başarılı doktorlar görmek bizi gerçekten mutlu ediyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement