Erbaa'da Korkutan Yangın - Son Dakika
Güncel

Erbaa'da Korkutan Yangın

Erbaa\'da Korkutan Yangın

Tokat'ın Erbaa ilçesinde inşaat malzemeleri satılan 2 katlı ahşap binada çıkan yangın büyük paniğe neden oldu.

09.01.2016 00:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Erbaa ilçesinde inşaat malzemeleri satılan 2 katlı ahşap binada çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. Yangın 4 saatte kontrol altına alındı.

Yangın Cumhuriyet Mahallesi Alişan Biktaş Caddesi üzerinde bulunan Mustafa Mazlum Toydaş ve Metin Toydaş kardeşlerinin sahip olduğu işletmede başladı. İkinci katı depo olan giriş katta ise inşaat malzemelerinin bulunduğu ahşap binanın çatı kısmında iddiaya göre yangın çıktı. Nedeni henüz belirlenemeyen yangın kısa sürede büyüyüp tüm binayı sardı. İçeride bulunan yapı malzemelerinin de alev alması sonrası yangına Erbaa Belediyesi itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Ancak itfaiye yetersiz kalınca Orman İşletme Müdürlüğüne ait itfaiye araçları ile Niksar ve Taşova'dan gelen itfaiye araçları da müdahale etti. İlçede korkulu anların yaşanmasına sebep olan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle işyerinde büyük hasar oluştu. Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir ve Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım ise olay yerine gelerek incelemelerde bulundular.

BÜYÜK BİR YANGIN ATLATTIK

Olay yerinde incelemelerde bulunan Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, Erbaa'da uzun zamandır ilk defa böyle büyük bir yangın yaşadıklarını ifade ederek, Yangının büyüklüğünü gördüğümüzde bizim itfaiyelerimizin yetersiz kalacağını düşünerek Amasya, Taşova, Niksar, Tokat İtfaiyelerinden de faydalandık. Onlardan da destek aldık. İş makinelerimiz bütün personelimizle yangına müdahale ediyoruz. Yangın sönmüş durumda. Köpüklü soğutma çalışmaları devam ediyor. Büyük bir yangın atlattık. En büyük tesellimiz can kaybı ve yaralanan kimsenin olmaması. Tüm Erbaa'ya ve iş yeri sahibine geçmiş olsun diliyorum dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erbaa'da Korkutan Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement