Erbaa'da Mahalle Meclisi - Son Dakika
Yerel

Erbaa'da Mahalle Meclisi

Erbaa\'da Mahalle Meclisi

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, mahalle meclisi toplantılarının ilkini gerçekleştirdi.

14.08.2014 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, mahalle meclisi toplantılarının ilkini gerçekleştirdi.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde Karşıyaka Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Yıldırım, mahalle muhtarlığı önünde vatandaşların sorunlarını dinleyip yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. Mahalle meclisi toplantılarının ilkini gerçekleştiren Başkan Yıldırım, her hafta farklı bir mahalleyi ziyaret edeceğini kaydetti. Erbaa'nın en yeni mahallesinin Karşıyaka Mahallesi olduğuna işaret eden Başkan Yıldırım, mahallelinin su şikayetine değinerek, "Aslında depolardan hane başına günlük 4 ton su pompalanıyor, ancak su maalesef mahallemize yetmiyor. Bunun sebebi de suyun bahçe sulamasında kullanılması ve kaçaklar. Öncelikle tüm mahalle halkından su sayaçlarını taktırmalarını ve su abonesi olmalarını istiyoruz. Sizlere sağladığımız içme suyunu bahçe sulamasında kullanmamanızı istiyoruz" dedi.

Başkan Yıldırım ayrıca Karşıyaka Mahallesi'nde kanalizasyon, yol ve su hatlarının yenileneceğini belirterek mahalle halkının sorun ve taleplerini dinledi.

Öte yandan mahalle sakinleri su abonesi olmak için Başkan Yıldırım'dan 1 Eylül tarihine kadar süre isterken, içme suyuyla bahçe sulanmaması için gerekli hassasiyeti göstereceklerini dile getirdi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erbaa'da Mahalle Meclisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement