Erbaa'da Öğrenme Şenlikleri - Son Dakika
Güncel

Erbaa'da Öğrenme Şenlikleri

Tokat'ın Erbaa ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve çeşitli okulların ürünleri ile katıldığı öğrenme şenlikleri yapıldı.

01.06.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Erbaa ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve çeşitli okulların ürünleri ile katıldığı öğrenme şenlikleri yapıldı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde yapılan programa Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan, kurum müdürleri, öğretmenler,veliler ve öğrenciler katıldı.

İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşan Erbaa Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necdet Ünlü, "Bakanlığımız, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, hayat boyu okuma alışkanlığını kazanımını destekleyen ve dünyanın çeşitli kentlerinde yıllardır başarı ile uygulanıyor. Öğrenme şenliklerinin ülkemizde de çeşitli illerde gerçekleştirilip başarılı sonuçlar alınması üzerine bağlı kurumlarda öğrenme şenliklerinin fuar, kermes, sergi gibi yıl sonu etkinliklerinden daha geniş çerçevede alınması istenmiştir. Bu vesileyle binamızda gerçekleştirilen öğrenme şenliklerine katılımlarınızdan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ederim." diye konuştu.

Halk oyunları gösterileriyle devam eden program, okul öğrencilerinin hazırladığı stantların gezilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erbaa'da Öğrenme Şenlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement