Erbaa'da Yenilikçilik Ödüllerinde 7 Proje Sahaya Kaldı - Son Dakika
Güncel

Erbaa'da Yenilikçilik Ödüllerinde 7 Proje Sahaya Kaldı

Erbaa İlçe Milli Müdürlüğüne bağlı 5 okuldan 7 proje, eğitim ve öğretimde yenilikçilik ödülleri kapsamında saha ziyaretine kaldı.

10.06.2016 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erbaa İlçe Milli Müdürlüğüne bağlı 5 okuldan 7 proje, eğitim ve öğretimde yenilikçilik ödülleri kapsamında saha ziyaretine kaldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilmesi kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlenen eğitim ve öğretimde yenilikçilik ödülleri kapsamında Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 5 okuldan 7 proje saha ziyaretlerine kaldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan, projeleri bakanlık saha ziyaretlerine kalan okul müdürleri ve proje sorumlularını kabul ederek kendilerine başarılarından dolayı teşekkür etti.

Erbaa Anadolu İmam Hatip Lisesi, "Televizyon ve İnternet Hipnozunda Gençlik", Erbaa Özel Eğitim Uygulama Merkezi 2. kademe "Hayatı Öğreten Çizgiler", Erbaa Özel Eğitim Uygulama Merkezi 1. kademe "Küçük Elle Büyük İşler", Belediye İlkokulu "Okuyarak Büyüyorum", Fatih Anadolu Lisesi, "İstiklal Uyanışı", Erbaa Coşkun Önder Anadolu Lisesi, "Dijital Öğrenci Sistemi-2" ve Fatih Anadolu Lisesi "Bir Çınar Yeşeriyor"adlı bireysel projelerle saha ziyaretlerine kalmayı başardı.

Saha ziyaretlerine kalan projeler için bakanlık yetkililerinin ileriki günlerde ilçeye gelerek incelemelerde bulunacakları öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erbaa'da Yenilikçilik Ödüllerinde 7 Proje Sahaya Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement