Erbaa'daki Billboard Kavgası - Son Dakika
Yerel

Erbaa'daki Billboard Kavgası

Erbaa\'daki Billboard Kavgası

Erbaa Belediye Başkanı Yıldırım ve AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, kavgada bacağından bıçakla yaralanan belediye personelini tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

25.09.2014 10:57  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım ve AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, Erbaa'da billboard meselesi nedeniyle dün çıkan kavgada bacağından bıçakla yaralanan belediye personeli Cafer Özübek'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Erbaa Devlet Hastanesi Dahiliye Servisi'nde tedavi gören Özübek'i ziyaret eden Yıldırım ve Çelik, Özübek'e "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Böyle üzücü olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum" dedi.

Ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Akgün de yer aldı.

Kavgada burnu kırılan Zabıta Müdürü Nurhan Şahin'in ise tedavisinin ardından taburcu edildiği ve 10 gün iş göremez raporu aldığı öğrenildi.

Erbaa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevlileri, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan billboardaki afişleri dün kaldırmak istemişti. Bunun üzerine, afişleri astığı belirtilen ve sözleşmesi bir süre önce feshedildiği iddia edilen firmanın sahibi ve oğlu ile belediye görevlileri arasında kavga çıkmıştı. Erbaa Belediyesi Zabıta Müdürü Nurhan Şahin'in burnunun kırıldığı kavgada, belediyede şoför olarak çalışan Cafer Özübek ise bacağından bıçakla yaralanmıştı. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erbaa'daki Billboard Kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement