Erbaalılardan Teröre Tepki Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Erbaalılardan Teröre Tepki Yürüyüşü

Erbaalılardan Teröre Tepki Yürüyüşü

İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısı sonrası Tokat’ın Erbaa ilçesinde yaklaşık 6 bin Erbaalı yağmur altında teröre lanet yürüyüşü yaptı.

13.12.2016 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısı sonrası Tokat'ın Erbaa ilçesinde yaklaşık 6 bin Erbaalı yağmur altında teröre lanet yürüyüşü yaptı.

İstanbul'da 44 şehit verilen hain terör saldırısının ardından Tokat'ın Erbaa ilçesinde teröre lanet yürüyüşü düzenlendi. Erbaa Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan yürüyüşe Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, AK Parti Erbaa İlçe Başkanı Mikail Altıntaş, CHP İlçe Başkan Vekili Sururi Baş, MHP İlçe Başkanı Namık Ateşli, sivil toplum örgütü temsilcileri ve yaklaşık 6 bin Erbaalı katıldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşe destek veren vatandaşlar "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Polise uzanan eller kırılsın", "Vatan sana canım feda" şeklinde slogan attı. Yağmur altında İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yürüyen kalabalık burada nöbetçi polislere gül hediye etti. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde şehitler için Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi.

Erbaalılar adına basın bildirisini Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım okudu. "Bizim dirliğimize, birliğimize ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne asla zarar veremeyecekler" diyerek sözlerine başlayan Başkan Yıldırım şöyle devam etti : "İstiklal Marşı 'Korkma' diye başlayan. Bayrağının rengini şehit kanından alan. Vatan savunmasına davullarla uğurlanan. Ölümü bir yok oluş değil bir diriliş olarak bilen. Bir ölür bin diriliriz diyen bu milleti bu korkak ve hain sürüsü asla dize getiremeyecektir."

Yürüyüş basın bildirisinin ardından okunan İstiklal Marşı ile sona erdi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erbaalılardan Teröre Tepki Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement