Erbakan'a Farklı Anma Programı - Son Dakika
Güncel

Erbakan'a Farklı Anma Programı

1 Mart akşamı Esenler Belediyesi Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek "Bilim Adamı Olarak Erbakan" programı saat 19.00'da, sergi açılışı ile başlayacak.

24.02.2015 15:25  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen program, açılışın ardından, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam edecek. Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın hayatını anlatan kısa bir belgesel gösteriminin ardından, protokol konuşmalarına geçilecek.

BAKAN IŞIK ERBAKAN'I ANLATACAK

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın da bir konuşma yapacağı programda ayrıca; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yrd. Doç. Dr. Tahir Yüksek, İTÜ Makina Fakültesi, Makina Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Alaittin Arpacı, Yazar Sedat Özgür, "Bilim Adamı Olarak Erbakan" temalı birer konuşma yapacaklar.

FOTOĞRAF SERGİSİ DE YER ALIYOR

Her yıl olduğu gibi bu sene de vefatının 4. yıldönümünde de Erbakan'ı anma programı düzenleyen Esenler Belediyesi, bu yıl farklı olarak merhum Erbakan'ı bilim adamı yönünden hatırlatacak ve Erbakan'ın hayatı boyuncu çekilmiş fotoğraflarının en önemli karelerden oluşan bir fotoğraf sergisi de açacak. Serginin açılışını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık gerçekleştirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erbakan'a Farklı Anma Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement