Erbakan Vakfı Korkuteli Şubesi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Erbakan Vakfı Korkuteli Şubesi Açıldı

Erbakan Vakfı'nın Antalya'nın Korkuteli ilçesindeki şubesinin açılışı, vakfın genel başkanı Fatih Erbakan'ın katılımıyla yapıldı.

25.03.2015 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erbakan Vakfı'nın Antalya'nın Korkuteli ilçesindeki şubesinin açılışı, vakfın genel başkanı Fatih Erbakan'ın katılımıyla yapıldı.

Şubenin açılışında konuşan Erbakan, Erbakan Vakfı'nın şubesinin Korkuteli'nde açılmasının büyük anlam ve önemi bulunduğunu söyledi.

Erbakan Hoca'nın hem Korkuteli hem Türkiye hem de İslam alemi için önem taşıdığını dile getiren Erbakan, "Kendisi 40-50 senelik mücadelesini, hizmetlerini Allah rızası, vatan ve millet aşkı için yaptı. 40 sene önce 30 bin işçinin çalışacağı otomobil fabrikası kurdu. Diyarbakır'da, Aksaray'da, Eskişehir'de fabrikalar kurmuştur" dedi.

Necmettin Erbakan'ın Türkiye'yi organize sanayiye kavuşturduğunu ifade eden Erbakan, şöyle devam etti:

"Erbakan Hoca'mız 30-40 sene iktidar olsaydı, şimdi bizlerin de otomobil, telefon fabrikaları olacaktı. Türkiye bugün İsviçre, Norveç ve Kanada'nın ilerisinde bir ülke olacaktı. Terörü bitmiş olacaktı. Cari açık problemi kalmazdı. Eğer Erbakan Hoca'mızın önü kesilmeseydi, daha uzun süre iktidar olabilseydi Türkiye'nin dış borç problemi olmayacaktı. İşte bu nedenle Erbakan Vakfı'mızın çalışmalarına en büyük desteği sizden bekliyoruz."

Erbakan Hoca'nın yetiştirdiği insanlar olarak hiçbir zaman "iş işten geçti, artık çok geç" demeyeceklerini vurgulayan Erbakan, ne kadar engellenmiş olsa da Türkiye zaman kaybetmiş olsa da yeniden gerçekleştirmeye hazır olduklarını kaydetti.

Milletvekilliği adaylığı konusu

Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fatih Erbakan, "AK Parti ya da başka bir partiden milletvekili adayı olmayı düşünüyor musunuz, bu yönde teklif geldi mi" sorusu üzerine şöyle konuştu:

"Milletvekilliği için bağımsız olsun diye düşünüyoruz veya seçime girmeyiz. Erbakan Vakfı'nın çalışmalarına yoğunlaşırız. Vakfı belli bir noktaya getiririz. Bunun için herhangi bir partiyle olmayı uygun görmedik. Daha önce de ifade etmiştik. Çeşitli teklifler oldu tabi, onları değerlendirdik ama kendilerine de aynı şeyleri söyledik, bağımsız adaylık olursa uygun olacağını düşündüğümüzü. Olmazsa da çok şart değil. Mutlaka bu seçim olsun diye bir şartımız da yok. O iki seçenekten birini düşünüyoruz. Partiyle girmeyi düşünmüyoruz."

Açılışa AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, MHP İlçe Başkanı Süleyman Yıldız ile vakıf üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erbakan Vakfı Korkuteli Şubesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement