Ercan Güven: İkinci Pendik Faciası - Son Dakika
Spor

Ercan Güven: İkinci Pendik Faciası

Usta spor adamı Ercan Güven, Fenerbahçe'nin Molde mağlubiyetini "İkinci Pendik Faciası" olarak yorumladı ve Pereira ile öğrencilerini yerden yere vurdu.

18.09.2015 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ne kötü bir başlangıç yaptı! Sarı-Lacivertliler, Norveç temsilcisi Molde'ye 3-1 yenildi ve büyük bir hüsran yaşadı. Fenerbahçe'nin sahasında kaybettiği maçı Milliyet gazetesindeki köşesinde değerlendiren usta spor adamı Ercan Güven, Pereira ve öğrencilerini yerden yere vurdu.

"İKİNCİ PENDİK FACİASI"

İşte Ercan Güven'in "İkinci Pendik Faciası" başlıklı köşe yazısı...

Bunun adı "İkinci Pendik Faciası"dır... İlki 16 yıl önce Türkiye Kupası'nda, ikincisi dün Molde karşısında Avrupa macerasında. Sanki yıllar sonra Pendik'ten Norveç'e şişme botla... Resmen "battı" Fenerbahçe. Boğuldu. Oysa karşısında ne yıldız ne de müthiş bir taktik vardı... Sadece görevini iyi yapan adamlar. Efendim, Molde Fenerbahçe'nin onda biri değerindeymiş... Liberosu 40 yaşında, hocası yardımcıymış.Hepsi Van Persie'nin formasını almaya çalışacakmış! Pereira rakip hocanın kravatını istesin şimdi.

"RUH OLMAZSA BEDEN İŞE YARAMAZ"

Rakibin hangi kategoride olduğunu ballandırmadan önce, muhtemel bir mağlubiyetle Fenerbahçe'nin düşeceği kategoriyi iyi hesaplaması lazımdı birilerinin. Çünkü Fenerbahçe her an herkesi yenebileceği gibi, her rakibe yenilecek bir takım. Ruh olmazsa beden işe yaramaz. Hele dirençli, disiplinli, fizik gücü yerinde bir takım kafayı savunmaya takar, kanatları kapatır, topun arkasına on kişi geçerek şansını kontrataklara bırakırsa, sakın para yatırmayın Fenerbahçe'ye!

"YAHU ARKADAŞ NE İSTEDİN DE ALMADILAR"

Eğri oturup doğru konuşalım. Lig başlayalı bir ay olmuş, Avrupa macerasına merhaba deniyor, üçüncü bir santraforu olmadığından yakınan Pereira büyük planı 4-4-2'den 4-3-3'e dönme nedenini santrafor eksikliğine bağlıyor. Sow gitmiş, eli kolu bağlanmış. Bir santraforu sakatlanırsa ne yaparmış? Yahu arkadaş, "ne istedin de almadılar sana"!..
Şimdi mi yakınma zamanı. Sen Nani ile, Van Persie ile, Fabiano ile, Volkan'la, Ozan'la, Caner'le yakınıyorsan karşındaki ne yapsın? Asıl sorulması gereken sen ne istediğini biliyor musun acaba?

"VAN PERSIE DE ELEŞTİRİLİR"

Başkan Aziz Yıldırım kusura bakmasın; Van Persie de eleştirilir... Maçın başındaki fırsatlardan birini ağlara yollayamıyorsa eleştirilir. Aralarındaki mesafeyi ayarlayamayan, topu ileri uzatamayan, boş alana kaçamayan futbolcuların hepsi eleştirilir. Nani hariç; o gayret etti hiç olmazsa. Kızdı. Yenilmeyi hazmedemedi. İşin en acıklısı Fenerbahçe'nin tepkisizliğiydi. Molde on kişi kaldıktan sonra bile değişmedi bu ölü toprağı.

"FENERBAHÇE BALONU DELİNMİŞTİR"

Aslında bizim eleştirimiz pek önemli değildir. Tabela en büyük eleştiridir. Tabela diyor ki; F.Bahçe balonu delinmiştir. Norveç'teki maça da kimse heveslenmesin. Galatasaray'ın, Tromsö skandalını yerinde görmüş biri olarak, Kasım ayında o coğrafyada 90 dakikayı donmadan tamamlayana madalya verirler.

Ercan Güven: İkinci Pendik Faciası
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ercan Güven: İkinci Pendik Faciası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • HOLİGANS: YAV GS I ANLARIM YENİLDIĞİ TAKIM.GEÇEN YILIN FİNALİSTİ AMADRİT TE BU FB NİN RAKİBİ KİM LA NERENİN TAKIMI BU PUHAHAHA 12 10 Yanıtla
  • ROJ: GS nin kardeşi FB 4 yiyen takımlar ünlü spor yorumcuları GS ile FB nin guruplarından birinci çıkacayını söylemiştiler ) bazen kendi kendime diyorumki bu ünlü spor yorumcu ve gazetecileri yalnışmı anlıyorum 13 4 Yanıtla
  • ROJ: FB GS gurup tan birinci çıkar Net hemde 4 yiyerrk 5 7 Yanıtla
  • dede: artık benim için fb bitti artık moldeyi tutuyorum 8 1 Yanıtla
  • sistem..: Sen emre sow ve emenike gibi tecrübeli oyuncuları gönder sonrada ahı gitmiş vahı kalmış van persiyle maçı alacağım diye uğraş..geç bunları hoca. 8 1 Yanıtla
  • hakan: PUHAHAHAHA KİMLA BU MOLDE 7 0 Yanıtla
  • ahmet laçin: bu takımdan cacık olmaz bu hoca nasıl hoca cami hocasımı öğrenci hocasımı bunların hiç biri olamayacak kapasitede ben bunca yılıldır bu kadar aciz bir takım görmedim tüh be 6 1 Yanıtla
  • HAKAN GS: bu pendik değil PANDİK faciası 6 1 Yanıtla
  • SONRA SÖYLERIM: molde nerenin takimi diye soran arkadaslar Malmö nun yan komsusu ....:) 3 3 Yanıtla
  • ..: Olur böyle vakalar. 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement