Erciş Birlik Platformu, Başkan Keskin'e Çözüm Önerilerini Sundu - Son Dakika
Yerel

Erciş Birlik Platformu, Başkan Keskin'e Çözüm Önerilerini Sundu

Erciş Birlik Platformu, Başkan Keskin\'e Çözüm Önerilerini Sundu

Erciş Birlik Platformu, kendilerini ziyarete gelen Belediye Başkanı Diba Keskin ve beraberindeki heyete ilçenin sorunlarıyla ilgili çözüm önerilerini sundu.

22.07.2014 22:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciş Birlik Platformu, kendilerini ziyarete gelen Belediye Başkanı Diba Keskin ve beraberindeki heyete ilçenin sorunlarıyla ilgili çözüm önerilerini sundu.

Beraberinde Eş Başkan Abdurrahman Çağan ile birlikte Vanyolu Caddesi üzerinde bulunan Erciş Birlik Platformunu ziyaret eden Başkan Keskin, platformun içe ile ilgili sorunlar ve çözüm önerilerini dinledi.

Platform üyeleri, 31 Mart tarihi itibari ile seçimlerin geride kaldığını, seçilen başkanların ve meclis üyelerinin tüm halkın başkanı ve meclis üyeleri olduğunu dile getirdi.

Seçilen başkan ve meclis üyelerinin etnik, dinsel ve cinsel ayrım yapmaksızın, kimseyi ötekileştirmeden, tüm vatandaşları kucaklayan, adil ve hakkaniyet ölçüsünde bir yönetim sergilemeleri isteyen platform üyeleri, Erciş Belediyesinin de herhangi bir ailenin, aşiretin ya da grubun belediyesi olmasından ziyade, tüm halkın belediyesi olmasının ve çalışmalarını bu yönde hassasiyetle yapmasının önemini vurguladı.

Üyeler, daha sonra hazırladıkları "Erciş'in Kentsel Sorunları ve Çözüm Önerileri" kitapçığını, düzenledikleri sunum sonrası Başkan Keskin'e teslim etti.

Platformun davranışından dolayı üyelere teşekkür eden Keskin, şöyle konuştu:

"Erciş'te benim Erciş'e dair sözüm var' diyen herkes bizim için önemlidir. Biz 5 yıllık strateji eylem planı hazırlıyoruz. İlçede bütün kurumları geziyoruz ve fikirlerinizi, düşüncelerinizi, sorunlara dair çözüm düşüncelerinizi alacağız. Oluşturduğumuz komisyona gelen tüm dosyaları eş başkan ve başkan yardımcıları beraber inceleyeceğiz. Biz orada kendimize 5 yıllık bir yol haritası çıkaracağız. Düşünceler ne kadar iyi olursa olsun nihayetinde elimizdeki imkanlar ölçüsünde çalışmalarımız olacak. Biz Erciş'teki kentsel dönüşümü bir üniversiteye verdik. Uzmanlar, sosyologlar, hukukçular, mimar ve mühendisler okusun diye. Akademik okumayı alalım ona göre bizde kendimize bir yol izleyeceğiz."

Toplantıya, platformda görevli eğitimci Fikret Dilmaç, mimar Ercan Önal, harita mühendisi Habip Caroz ve birlik üyeleri katıldı. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erciş Birlik Platformu, Başkan Keskin'e Çözüm Önerilerini Sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement