Erciş'te BDP'li Türbanlı Başkandan Zafer Turu - Son Dakika
Güncel

Erciş'te BDP'li Türbanlı Başkandan Zafer Turu

Van'ın Erciş İlçesi'nde Belediye Başkanlığını kazanan BDP'nin türbanlı kadın adayı Diba Ermiş Keskin ilçe merkezinde yapılan kutlamalara katıldı.

31.03.2014 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Erciş İlçesi'nde Belediye Başkanlığını kazanan BDP'nin türbanlı kadın adayı Diba Ermiş Keskin ilçe merkezinde yapılan kutlamalara katıldı. Erciş halkına BDP belediyeciliğinin ne kadar güzel bir şey olduğunu kanıtlayacaklarını belirten Ermiş, kendisine oy veren, vermeyen tüm ilçe halkına teşekkür ettiğini söyledi.

Erciş'in ilk kadın Belediye Başkanı olan BDP'nin türbanlı adayı Ermiş, için ilçe merkezinde kutlama yapıldı. Öğlen saatlerinden itibaren Erciş'in Zeylan Caddesi'nde toplanmaya başlayan partililer çok sayıda araçla şehir turu attı. Kutlamalara katılan Erciş'in ilk kadın Belediye Başkanı Ermiş'e büyük bir kalabalıkla da destek verildi.

Seçimlerden ve alınan sonuçtan çok memnun olduğunu belirten BDP'li Keskin, "Erciş halkına, köyünden mahallesinden sokağına, her evine kadar bütün Erciş halkına hayırlı olsun. Erciş halkına BDP belediyeciliğinin ne kadar güzel bir şey olduğunu kabul ettireceğiz" dedi. Keskin daha sonra partililerin düzenlediği seçim aracına binerek konvoya katıldı. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erciş'te BDP'li Türbanlı Başkandan Zafer Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement