Erciş'te Dünya Şampiyonu Sporcuya Ödül - Son Dakika
Yerel

Erciş'te Dünya Şampiyonu Sporcuya Ödül

Erciş\'te Dünya Şampiyonu Sporcuya Ödül

Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkan Yardımcısı Nihat Çelik, geçtiğimiz hafta Bulgaristan'ın Smolen kentinde düzenlenen dağ koşusu yarışmasında dünya birincisi olan Bahar Atalay'ı ödüllendirdi.

06.07.2015 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkan Yardımcısı Nihat Çelik, geçtiğimiz hafta Bulgaristan'ın Smolen kentinde düzenlenen dağ koşusu yarışmasında dünya birincisi olan Bahar Atalay'ı ödüllendirdi.

Vanyolu Caddesindeki Ziraat Odası'nda Atalay ve milli antrenör İzzet Batmaz'la bir araya gelen Çelik, sporcuyu tebrik ederek cumhuriyet altını hediye etti.

Türkiye'ye ve kente önemli bir başarı kazandırdığı için Atalay'a teşekkür eden Çelik, "Bu altın madalyanızı tabi biz bir şeref olarak görüyoruz, bununla şeref duyuyoruz. Dolayısıyla bunlarda bizim için önem teşkil ediyor. Aslında kutlanması gereken birileri varsa sizlersiniz. Çünkü sizlerin yapmış olduğu onca hizmetlere karşılık bunca mücadeleye karşılık bizim masa başında oturarak yaptığımız hizmetler bunun yanında hiç sayılır. Asıl takdir edilmesi gereken insanlar sizsiniz. Ben tekrar bize bu şerefi kazandırmış olduğunuz için teşekkür ediyorum" dedi.

Batmaz ise elde ettiği başarısından dolayı sporcusunu kutlayarak, "Biz bu ülkede 81 ille yarışıyoruz 81 ilin binlerce ilçesi ile yarışıyoruz şampiyon oluyoruz ve bu şampiyonlar sonucunda dünya finallerine gidiyoruz. 17 ülke ile dünya şampiyonası koşuyoruz. Bu başarılar kolay elde edilmiyor. Bize bu konuda destek veren herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erciş'te Dünya Şampiyonu Sporcuya Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement