Erciş'te Güzellik Merkezi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Erciş'te Güzellik Merkezi Açıldı

Erciş\'te Güzellik Merkezi Açıldı

Van’ın Erciş ilçesinde ilk kez tam teşekküllü güzellik merkezi hizmete girdi.

29.09.2016 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Erciş ilçesinde ilk kez tam teşekküllü güzellik merkezi hizmete girdi.

Vanyolu Caddesi'nde hizmete giren güzellik merkezinin açılışında kısa bir konuşma yapan Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, ilçede açılacak her işletmenin açılışına katıldığını belirterek, "Gittiğimi bütün açılışlarda şunu söylüyorum. Bir kişi bile istihdam edilecekse o açılışta olacağım. Oysa bugün burada 6 personel hizmet verecek. İşletme sahiplerini yürekten tebrik ediyorum. Güzellik merkezi ilçemize hayırlı olsun. İşletme sahiplerine bol kazançlar diliyorum" dedi.

Kaymakam Yaşar, açılış kurdelesini kestikten sonra davetlilerle birlikte güzellik ve sağlık merkezinin bölümlerini gezerek ilgililerinden detaylı bilgi aldı.

İş yeri sahibi Sercan Simeklioğlu ise, ilçeye kazandırdığı güzellik ve sağlıklı yaşam merkezinde yapacakları hizmetleri sıraladı. Simeklioğlu; epilasyon, iğneli epilasyon, radyo frekans ultrasonik yağ yakma, powerplate bölgesel zayıflama, aqua yeni nesil cilt bakını, klasik cilt bakımı ve kalıcı makyaj teknikleri ve uzman ekipleriyle birlikte Ercişli bay ve bayanlara hizmet vereceklerini anlatarak, "Daha sağlıklı bir yaşam için kuruluşuna Van merkezde başlayan ve Ağrı Patnos başta olmak üzere şimdi de ilçemiz Erciş'te hizmete açılan Dr. Cleanse Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Merkezimiz cilt problemlerinin çözümünü sunarak dermakozmetik ürünlerle medikal cilt bakımları, Doğu Anadolu'da bir ilk olan ve sadece Dr. Cleansenin getirmiş olduğu Soprano ICE Buz Lazer ile acısız ağrısız lazer epilasyon işlemi, fazla kilolardan kişiyi kısa sürede kurtarabilmek adına kombin cihazlarla zayıflama yöntemleri için Erciş halkına hizmet vermeye başladık. Sağlık hizmeti vermek suretiyle getirmiş olduğumuz tüm cihazların sağlık açısından hiçbir risk yaratmayacağı tasdik edilmiş olup, kuruluşumuz tarafından oluşturulan uzman kadroyla insan sağlığına vermiş olduğumuz önemin de altını çizmekteyiz. Kurumsal bir merkez olabilmemiz adına başlattığımız şube projelerimiz devam etmekle beraber her gittiğimiz yere kalitemizi, dünyaca ünlü cihazlarımızı ve uzman kadromuzu taşımayı temenni ediyoruz. Hemşehrilerimizin bizi tercih etmelerinden de ayrıca kıvanç duyarız" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erciş'te Güzellik Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement