Erciş'te Kurban Bayramı Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Erciş'te Kurban Bayramı Kutlaması

Erciş\'te Kurban Bayramı Kutlaması

Van'ın Erciş ilçesinde Kurban Bayramı kutlaması, protokol üyelerinin de katılımıyla gerçekleşti.

25.10.2012 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Erciş ilçesinde Kurban Bayramı kutlaması, protokol üyelerinin de katılımıyla gerçekleşti.

Erciş Kaymakamlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci, Erciş Kaymakamı Barboros Baran, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Mehmet Nuri Başol, Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, ilçe emniyet müdürü, ilçe jandarma komutanı, askerlik şubesi başkanı, Tüm Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Genel Başkanı Nihat Çelik, kamu kurum amirleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci, vatandaşların bayramını tebrik etti. Bayramları sevgi, saygı ve kardeşliğin doruğa ulaştığı günler olduğunu kaydeden Çiftci, "Geçen yıl bu aylarda yaşadığımız depremden dolayı bayramı tam anlamıyla idrak edememiştik. Hamdolsun bugün devletimiz, milletimiz ilçemize, memleketimize sahip çıkıp, acılarımızın sarılmasına vesile oldu. Biz ülkemizin her noktasından ilçemize gelip kanayan yaralarımıza el atan, sıkıntılarımızın ortadan kalkmasına vesile olan Türk milletine, yerel yönetimlere, sivil toplum kuruluşlarına, katkı ve destek sunan herkese Erciş halkı adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bayramlar birlik beraberliğin, hoşgörünün olduğu, küslüğün ortadan kalktığı, insanların bir arada, dostça, kardeşçe olduğu günlerdir. İlçemiz, her zaman huzurun, barışın yaşandığı mükemmel bir yerleşim yerdir İnşallah bundan sonraki süreçte de her zaman ilçemizde huzur ve kardeşlik içinde bayramlar yaşanacaktır. İlçemizin huzur içinde bu günleri yaşamasında polislerimiz, askerimizin görev başında olan kardeşlerimizin çok büyük emeği vardır. Ben sizler adına bu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Bu hafta Başbakanımız ilçemizdeydi. Depremin birinci yılı dolmadan tüm kalıcı konutları bitirip hak sahiplerine teslim etmenin onurunu yaşadık. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve bakanlarımızın Erciş'e çok farklı bir bakışları vardır. İnşallah bundan sonra da çok farklı ve modern bir Erciş olarak yoluna devam eder. TOKİ Kentsel Başkanlığı ile beraber Erciş Belediyesi'nin uygulayacağı kentsel dönüşüm ilçemizde başarıyla uygulanacak, Erciş değişen yüzünü tüm Türkiye'ye gösterecektir. Geçmişte olduğu gibi Erciş, Doğu'nun incisi olmaya devam edecektir " dedi.

Konuşmaların ardından Erciş Müftüsü Ziya Albayrak tarafından yapılan dua ile program sona erdi.

Bu arada, Erciş Kaymakamlığı'nca hazırlanan 'Deprem' konulu fotoğraf sergisi de protokol üyeleri tarafından gezildi. Protokol üyeleri, daha sonra Erciş Belediye Başkanlığı, ilçe emniyet müdürlüğü, ilçe jandarma komutanlığı, yarı açık cezaevi ile devlet hastanesini ziyaret etti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erciş'te Kurban Bayramı Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement