Erciş'te, Tegv Kayıtları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Erciş'te, Tegv Kayıtları Devam Ediyor

Erciş\'te, Tegv Kayıtları Devam Ediyor

Erciş ilçesindeki Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Erciş Adım Adım Öğrenim Birimi'nde kayıtlar devam ediyor.

17.10.2014 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciş ilçesindeki Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Erciş Adım Adım Öğrenim Birimi'nde kayıtlar devam ediyor.

Erciş Adım Adım Öğrenim Birim Sorumlusu Ayşenur Polat, yaptığı açıklamada, 20'nci yaşını kutlamaya hazırlanan TEGV'nin, Türkiye'nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu söyledi.

TEGV'in, ilkokul çağındaki çocukların güzel bir çocukluk dönemi geçirmesi, geleceğe donanımlı hazırlanması, yaşam becerilerini geliştirmesi ve temel eğitimleri için çağdaş eğitim olanağı sunduğunu bildiren Polat, şöyle konuştu:

"2014-2015 eğitim öğretim yılı dolayısıyla, etkinliklerimize başladık. Burada bütün çocuklarımızı kucaklıyoruz. Güler yüzlü, sıcak, donanımlı ve aktif öğrenme ortamları sunuyoruz. Kurulduğumuz günden bu güne kadar geçen 20 yılda 2 milyona yakın çocuğumuza ulaştık. TEGV'nin eğitim programlarının her biri alanında uzman danışmanlar tarafından geliştirilerek, çocukların eğitim ve gelişim ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılayacak şekilde hazırlandı. Aktif öğrenmeye dayalı zengin eğitim malzemeleriyle desteklenen programlar, çocukların eğlenerek öğrendikleri birçok farklı alanı kapsayan eğitim içerikleri, yaratıcılık, eleştirel düşünme ve iletişim gibi temel beceri ve değerleri destekler niteliktedir. Hafta sonları dershaneye gitme olanağı olmayan çocuklara, okul derslerinde yardımcı olabilmek için ilkokula destek etkinlikleri yapıyoruz."

Diğer yandan tüm ilkokul çağındaki çocukların, ücretsiz olarak eğitimlere katılabileceğini belirten Polat, bu nedenle TEGV etkinlik noktalarında kayıtların devam ettiğini sözlerine ekledi. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erciş'te, Tegv Kayıtları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement