Erciş'teki Yerel Gazeteler Haftanın İki Günü Çıkacak - Son Dakika
Yerel

Erciş'teki Yerel Gazeteler Haftanın İki Günü Çıkacak

Erciş\'teki Yerel Gazeteler Haftanın İki Günü Çıkacak

Van’ın Erciş ilçesinde yayın hayatını pazar günü hariç, haftanın 6 günü devam ettiren 4 yerel gazete, aldıkları ortak karar çerçevesinde bundan sonra haftada iki gün olarak yayına çıkacaklarını bildirdiler.

09.12.2016 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Erciş ilçesinde yayın hayatını pazar günü hariç, haftanın 6 günü devam ettiren 4 yerel gazete, aldıkları ortak karar çerçevesinde bundan sonra haftada iki gün olarak yayına çıkacaklarını bildirdiler.

Öz Erciş Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nihat Çavuşoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklama, yerel gazetelerin içinde bulunduğu sıkıntıları dile getirdi. Son zamanlarda Basın İlan Kurumunun getirdiği yeni maddelerle birlikte ilçede bulunan gazeteler olarak daha da sıkıntı içerisine girdiklerini anlatan Çavuşoğlu, "İlçemizde yayın hayatını sürdüren Öz Erciş Haber, Birnisan, Erciş ve Erciş'in Sesi gazeteleri olarak aldığımız ortak karar çerçevesinde 6 Aralık 2016 tarihinden itibaren görülen lüzum üzerine günlük olarak çıkarttığımız gazeteleri haftanın iki günü olarak çıkartmaya karar verdik. Bu nedenle Birnisan Gazetesi pazartesi-çarşamba, Erciş'in Sesi Gazetesi salı-çarşamba, Erciş Gazetesi çarşamba-perşembe ve Öz Erciş Haber Gazetesi de çarşamba-cuma günleri yayına çıkartacaktır" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erciş'teki Yerel Gazeteler Haftanın İki Günü Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement