Erciş'ten Gelin Arabaları Geçti - Son Dakika
Yerel

Erciş'ten Gelin Arabaları Geçti

Erciş\'ten Gelin Arabaları Geçti

Van ve Erciş'te geçen yıl meydana gelen yıkıcı depremlerden ötürü evlenemeyen nişanlı ve sözlü 100 çift, Van Valiliği ve Mehir Vakfı'nın ortaklaşa organize ettiği bir etkinlikle dünya evine giriyor.

28.06.2012 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van ve Erciş'te geçen yıl meydana gelen yıkıcı depremlerden ötürü evlenemeyen nişanlı ve sözlü 100 çift, Van Valiliği ve Mehir Vakfı'nın ortaklaşa organize ettiği bir etkinlikle dünya evine giriyor. Bu arada Van'da gerçekleştirilecek toplu nikah törene katılmak üzere Erciş Kaymakamlığı organizesinde 20 çift, konvoy eşliğinde Van'a hareket etti.

Van'da 'Yüz Güldüren Yüz Yeni Yuva' sloganıyla nişanlı ve sözlü çiftlere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in de katılacağı toplu nikah törenleri gerçekleştirilecek. Erciş'ten törene katılacak olan 20 çift, Van'daki törene gitmeden önce Erciş Kaymakamlığı önünde bir araya geldi. Davul zurna eşliğinde yakınları ile birlikte eğlenen çiftlere İlçe Kaymakamı Ramazan Fani birer demet çiçek verdi. Burada konuşan Kaymakam Ramazan Fani, 'Yüz Güldüren Yüz Yeni Yuva' sloganıyla ilçede nişanlı ve sözlü 20 çifti tespit ettiklerini söyledi. Kaymakamlık olarak çiftlerin elbise, gelinlik, araç kiralama, fotoğraf çekiminin yanı sıra beyaz eşyalarının karşılandığını belirten Fani, genç çiftlere mutluluk dileklerini iletti.

Genç çiftler, daha sonra süslenmiş gelin arabalarına binerek konvoy halinde toplu nikah törenin yapılacağı Van'a hareket ettiler. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erciş'ten Gelin Arabaları Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement