Erciyes Cup Turnuvası 16 Ekim'de Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Erciyes Cup Turnuvası 16 Ekim'de Başlıyor

Erciyes Cup Turnuvası 16 Ekim\'de Başlıyor

Abdullah gül Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı (AGÜ Spor) tarafından bu yıl 8'ncisi düzenlenecek olan Erciyes Cup'un 16 Ekim'de başlayacağı belirtildi.

09.10.2014 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Abdullah gül Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı (AGÜ Spor) tarafından bu yıl 8'ncisi düzenlenecek olan Erciyes Cup'un 16 Ekim'de başlayacağı belirtildi.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde 16-18 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Erciyes Cup'ta AGÜ Spor, Fenerbahçe, Canik Belediyespor, Beşiktaş, Orduspor, Osmaniye Gençlik takımları mücadele edecek. Altı takımın yer aldığı Erciyes Cup turnuvasının ilk gününde Fenerbahçe ile Canik Belediyespor saat 14: 00'da karşı karşıya gelecek. Günün ikinci maçında saat 16: 00'da Beşiktaş ile Orduspor mücadele edecek. İlk günün son maçında ev sahibi takım AGÜ Spor ile Osmaniye Gençlik saat 18: 00'da karşılaşacak. Erciyes Cup, 17 ve 18 Ekim'de oynanacak maçların ardından sona erecek. AGÜ Spor'un organize ettiği turnuva maçlarının tamamı basketbol severler için ücretsiz olarak izlenebilecek. AGÜ Spor Kulübü Antrenörü Ayhan Avcı, turnuva ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdükleri bu süreçte katıldıkları ve katılacakları turnuvaların eksiklerini görmeleri açısında önemli olduğunu söyledi.

Takımın henüz 4'te 3'ünden yoksun hazırlıklarını sürdürdüklerini anımsatan Avcı, Dünya Şampiyonası sonrası tatile çıkan Lara Sanders ve Laura Nicholles'un yanı sıra iki oyuncunun da hafif sakatlıkları olduğunu kaydetti. İstanbul Üniversitesi B.G.D.'den transfer edilen Gabriela Marginean'ın çok yönlü başarılı bir forvet olduğunu ifade eden Avcı, Euroleague takviyesi için transfer ettikleri oyuncunun gerektiğinde lig maçlarında da takıma en üst düzeyde katkı sağlamasını beklediklerini söyledi. Diğer yandan Avcı, turnuvaya tüm basketbol severleri de davet etti. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erciyes Cup Turnuvası 16 Ekim'de Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement