Erciyes'e Mayıs Karı Yağdı - Son Dakika
Güncel

Erciyes'e Mayıs Karı Yağdı

Erciyes\'e Mayıs Karı Yağdı

Kayseri'nde hava sıcaklığının düşmesine bağlı olarak, Erciyes Dağı'nın yüksek kesimlerine kar yağdı.

05.05.2016 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nde hava sıcaklığının düşmesine bağlı olarak, Erciyes Dağı'nın yüksek kesimlerine kar yağdı. Hava sıcaklığının 1-3 derece daha düşeceği, kar yağışının da zaman zaman süreceği belirtildi.

Erciyes Kayak Merkezi yetkilileri, dağın 2700 metre yüksekliği ile zirve arasında bulunan Çobanini, Şeytanderesi ile Hörgüçkayası Mevkii'nde etkili olan yağış sonucu bu bölgelerdeki kar kalınlığının 4 santimetreyi bulduğunu bildirdi. Meteoroloji yetkilileri, kentte havanın hafta sonuna kadar parçalı ve çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğinin tahmin edildiğini açıkladı.  Hava sıcaklığının ise 1-3 derece azalması bekleniyor.

Meteoroloji yetkilileri, yağışların; Nevşehir ve Yozgat'ın doğu kesimleri ile Kayseri ve Sivas çevrelerinde yer yer kuvvetli olmasının beklendiğini, sel, su baskını, yıldırım, lokal dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara göre dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erciyes'e Mayıs Karı Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement