Erciyes'in Yıldızı Parlıyor - Son Dakika
Yerel

Erciyes'in Yıldızı Parlıyor

Erciyes\'in Yıldızı Parlıyor

Dünyanın sayılı kış turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi, geçtiğimiz ay düzenlenen Avrupa Snowboard Kupası ile dünya kayak gündemine oturdu.

30.03.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın sayılı kış turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi, geçtiğimiz ay düzenlenen Avrupa Snowboard Kupası ile dünya kayak gündemine oturdu.

Ev sahipliği yaptığı yarışmalarla ülkemizde kış sporları adına ilklere imza atmaya devam eden Erciyes'in başarılarının hem ülke hem de dünya basınında geniş şekilde yer aldığını ifade eden Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, ülkemiz spor tarihinde ilk olarak Erciyes'te düzenlenen 'Avrupa Snowboard Kupası' organizasyonundan alınlarının akıyla çıktıklarını ve yerli yabancı otoritelerden takdir aldıklarını söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes A.Ş'nin bu tür organizasyonlara verdiği destekten dolayı Erciyes'in tercih edilen bir merkez haline geldiğini belirten Genel Müdür Cıngı, "Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Dağı'na yapılan devasa yatırımlar sonucu Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi, hem ulusal hem de uluslararası yarışmalara ev sahipliği yapar hale geldi. Bu ulusal ve uluslararası müsabakalar ile birlikte Erciyes markası dünya basınında yer bulmaya başladı. Ülkemizde ilk kez düzenlenen Avrupa Snowboard Kupası'na ev sahipliği yaparak Türkiye'de kış sporları adına bir ilke imza atan Erciyes, tesisleri, pistleri ve uyguladığı dağ yönetim modeli ile yurtiçi ve yurtdışında parlayan bir yıldız haline geldi" dedi.

HABERLER 2.2, CANLI YAYIN 27.5 MİLYON KİŞİYE ULAŞTI

Avrupa Snowboard Kupası ile ilgili rakamsal veriler de aktaran Genel Müdür Cıngı, özellikle yabancı basın mensuplarının organizasyona büyük ilgi gösterdiğine işaret ederek, "Dünyada 6 kıtada 85 ofisi bulunan Global Haberleşme ve Halkla İlişkiler alanında lider olan Ogilvy PR Ajansı'nın Kayak Federasyonumuz adına basın çalışmalarını yaptığı Avrupa Snowboard Kupası'nı ülkemizden NTV Spor da iki gün boyunca canlı yayınladı. Ayrıca yurt dışından sekiz spor gazetecisi ile ülkemizden çok sayıda medya mensubu organizasyonu yerinde takip etti. Bu şampiyona 27'si ulusal olmak üzere toplam 85 habere konu oldu. Ogilvy Ajans verilerine göre sadece yazılı basında çıkan reklam değeri olarak Erciyes Avrupa Kupası ile 89 bin 206 dolarlık bir PR yaparken konuyla alakalı haberler de 2 milyon 198 bin 260 kişiye ulaştı. Canlı TV yayınlarını da 27 milyon 500 bin seyircinin izlediği ifade ediliyor" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erciyes'in Yıldızı Parlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement