Erciyes Kayak Merkezinde Sömestr Sevinci - Son Dakika
Güncel

Erciyes Kayak Merkezinde Sömestr Sevinci

Erciyes Kayak Merkezinde Sömestr Sevinci

Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Cıngı, sömestr tatilinde Erciyes kayak merkezine yoğun ilginin olduğunu söyledi.

30.01.2015 12:29  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Cıngı, sömestr tatilinde Erciyes kayak merkezine yoğun ilginin olduğunu belirterek, otellerin tamamına yakının dolduğunu söyledi.

Öğrencilerin sömestr tatiline girmesinin ardından kayakseverler Erciyes kayak merkezine akın etti. Erciyes kayak merkezinde yoğunluk yaşandığını belirten Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Cıngı, "Halkımızın yakından takip ettiği gibi Kayseri Büyükşehir Belediyemizin Erciyes master planı her geçen gün şehrimize ve ülkemize her geçen gün biraz daha katkı vermeye devam ediyor. Bu sene özellikle master planı üçüncü sezonunu icra ederken her yıl yapmış olduğumuz gibi ziyaretçi sayısını ikiye katlamayı hedefliyoruz. Özellikle sezon başından itibaren biz 22 Kasım'da uluslararası bölge içerisinde en erken sezonu açan kayak merkeziyiz. 22 Kasım'da insanların kayak yaptırmaya motive etmiş bulunmaktayız. Özellikle Aralık ayı ortaları ve yılbaşından itibaren çok ciddi bir ziyaretçi trafiği yaşanıyor. Otellerimiz haftaiçi ve haftasonu yüzde 100'e yakın doluluk ile çalıştılar. Tabi ki sömestr kış turizmi açısından çok özel bir dönem. Sömestr tatilinde otellerimizde rezervasyonlar günler öncesinden neredeyse dolmuştu. Zannediyorum otellerimiz tamamen dolu olarak devam ediyor" diye konuştu.

Cıngı ayrıca, "Bizde Erciyes A.Ş. olarak sömestr tatili için önemli tedbirler aldık. Daha öncesinde sadece Cuma ve Cumartesi günü yaptırdığımız akşam kayaklarını sömestr boyunca hergün devam ettiriyoruz. Özellikle şehir dışından gelen ve kayma maksatlı Erciyes'i tercih eden misafirlerimizin çok yoğun ilgisi oluyor. Bunun yanında pist güvenlik tedbirlerimizi biraz daha yoğunlaştırmış bulunmaktayız. Erciyes her sene olduğu gibi sömestre de hem yurtiçinden hem de yurtdışından gelen misafirlerimize hizmet vermeye hazır durumdadır" şeklinde konuştu.

Erciyes kayak merkezindeki yoğunluğa dikkat çeken Cıngı, "Erciyes haftasonları son 1 ayda neredeyse 100 bini bulan misafir trafiğine sahne oluyor. Bazı Pazar günleri 60 binleri bulan ziyaretçi oluyor. Erciyes'teki bütün otoparklarımız doluyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu yatırımların önemini burada söylemek mümkün. Zira dağımızda 4 farklı giriş noktası var ve bu 4 farklı alanda hem sosyal alanlarımız hem otoparklarımız ve bu işleri tanzim eden görevli arkadaşlarımız bulunmaktadır. Çok şükür ziyaretçi trafiği açısından oldukça yoğun bir sezon yaşıyoruz. Bu yıl Erciyes'e 2 milyon dünya vatandaşını çıkartmayı planlıyoruz. Bütün gayretlerimiz bu noktada sürüyor" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erciyes Kayak Merkezinde Sömestr Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement