'Erciyes Park'ta Yaşam Başladı - Son Dakika
Yerel

'Erciyes Park'ta Yaşam Başladı

\'Erciyes Park\'ta Yaşam Başladı

Adana'da çağdaş mekanlar ve güven inşa etme noktasında yola çıkan Erciyes İnşaat tarafından yapımı bir süre önce tamamlanan, 'Erciyes Park'ta yaşam başladı.15 kattan oluşan konutta yaşayanlar, düzenlenen toplantıda bir araya geldi, yeni...

08.03.2013 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da çağdaş mekanlar ve güven inşa etme noktasında yola çıkan Erciyes İnşaat tarafından yapımı bir süre önce tamamlanan, 'Erciyes Park'ta yaşam başladı. 15 kattan oluşan konutta yaşayanlar, düzenlenen toplantıda bir araya geldi, yeni yönetimini belirledi.

Merkez ilçe Seyhan'a bağlı Pınar Mahallesi'nde yer alan ve her türlü donanımı kalite ile bütünleştiren 'Erciyes Park' sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda yeni dönemin ana hatları da belirlendi. Elektrik, su ve internet aboneliğinin yanı sıra aidat ile birlikte binada görev yapacak personelin durumunun da görüşüldüğü toplantıya Erciyes İnşaat Genel Müdürü Ferhat Beluk da katıldı.

Burada konuşan Ferhat Beluk, firma olarak 'Erciyes Park Projesi' ile birlikte kalite standartlarını yükseltirken, yalnızca ev anlayışını değiştirmekle kalmayıp, insanların yatırıma olan bakış açılarını da değiştirdiklerini anlattı. Beluk, "Erciyes Park'ı, her noktasında keyif alınacak detayların yer alacağı şekilde inşa ederken, binayı 'akıllı ev sistemi' ile buluşturduk. Erciyes Park'ın, farklı model ve seçenekleri ile de beğeni topladığını görmek güzel" dedi.

15 katlı çift bloktan oluşan ve 'akıllı ev otomasyonu'na sahip olan 'Erciyes Park'ın yapımını üstlenen Erciyes İnşaat, yönetimi site sakinlerine devrederken, yapılan oylama sonrasında da yeni dönemde 'yöneticilik' görevine Faruk Ekşi seçildi. Site sakinleri, 'Erciyes Park'ta yapılmasını istediği çalışma ve projeleri de belirlerken, önemli bir sosyal sorumluluk projesine de imza atmaya hazırlanıyor.

Bu kapsamda ev sahipleri, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca Kurttepe Köyü Çatalan Köprüsü mevkiinde Erciyes İnşaat'a tahsis edilen 100 dönümlük bir alanda oluşturulan; 'Erciyes İnşaat Hatıra Ormanı'nda olduğu gibi Erciyes Park'ta ve çevresinde de fidanları toprakla buluşturma kararı aldı. Fidan dikiminin de bir piknik veya şenlik havasında gerçekleştirilmesi, bu konudaki çalışmalara da bugünden itibaren başlanması kararlaştırıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Erciyes Park'ta Yaşam Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement