Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi 'Çarşamba Konferansları' Etkinliği Geçekleşti - Son Dakika
Yerel

Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi 'Çarşamba Konferansları' Etkinliği Geçekleşti

Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi \'Çarşamba Konferansları\' Etkinliği Geçekleşti

Erciyes Üniversitesi(ERÜ) öğretim görevlisi tarihçi Ahmet Nedim Kilci, Eğitim Fakültesi’nde düzenlenen ‘Çanakkale Zaferimiz’ adlı konferansta öğrencilerle bir araya geldi.

04.11.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciyes Üniversitesi(ERÜ) öğretim görevlisi tarihçi Ahmet Nedim Kilci, Eğitim Fakültesi'nde düzenlenen 'Çanakkale Zaferimiz' adlı konferansta öğrencilerle bir araya geldi.

Erciyes üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen 'Çarşamba Konferansları' etkinliği kapsamında düzenlenen "Çanakkale Zaferimiz" adlı konferansta Eğitim Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelen Erciyes Üniversitesi öğretim görevlisi tarihçi Ahmet Nedim Kilci "Gel ve gör, sus ve dinle sizi bekliyor Gelibolu yarımadası sizi bekliyor Çanakkale " dedi.

Tarihi anmayı bırakıp anlamaya başlamanın zamanı geldiğini vurgulayan Kilci "Biz her 18 Mart'ta gerek ilkokulda gerek lisede her türlü törende onları anmaya çalıştık. Ama benim son 10 yılda şuna karnım doydu. Şehitlerimizi ve gazilerimizi anmayı bırakalım, şu vatan ve memleket için neler yaptıklarını ve onları niye yaptıklarını anlamaya çalışalım" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi 'Çarşamba Konferansları' Etkinliği Geçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement